12°C

Beograd

Photo: YOUTUBE/PRINTSCREEN/TV ALFA

Izvor: ESPRESO

NJEGA SMO OBOŽAVALI U BJELOM DUGMETU, A ĆERKA MU JE RASNA LEPOTICA! Bavi se PEVANJEM i izgleda DRUGAČIJE OD SVIH (FOTO)

Naime, ona je još od malena bila zainteresovana za muziku i išla u muzičku školu, a visoke ambicije oduvek je imala kad je reč o violini

Sara Vojičić, ćerka pevača i nekadašnjeg vokala grupe “Bijelo dugme“, Mladena Vojičića Tife, pošla je očevim stopama, ali je rešila da bude pevačica metal benda, a nedavno je jedan član bivše grupe otkrio sve o svom drogiranju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

STIŽU RODE U DOM ROKVIĆA! Bojana porodičnom fotografijom potvrdila da čekaju još jednog ČLANA, čestitke pristižu sa svih strana!

Naime, ona je još od malena bila zainteresovana za muziku i išla u muzičku školu, a visoke ambicije oduvek je imala kad je reč o violini.

Ipak, pevanje je presudilo, a otac joj je dao najvažniji savet u karijeri i najveća joj je podrška.

– Nikad nisam htela da oca preterano uplićem u svoju muzičku karijeru, da se eksponiram preko njegovog imena. Rekao mi je da je uvek tu za sve što mi treba, ali da treba da se izborim sama. Slažem se s tim, mada u poslednje vreme često sednemo uveče, popričamo o tome šta smo radili, dokle smo stigli i imam njegovu podršku. Sve što snimim, pustim njemu da čuje, jer mi najviše znače njegov i mamin komentar. Na njihovim licima odmah vidim valja li ili ne ono što uradim- rekla je jednom prilikom i dodala:

– Da sve radim srcem. Ako se bavite muzikom, radite to iz srca ili nemojte raditi nikako. Uvek mi to govori. Drugi savet je da se od ovakve muzike teško može živeti u našoj zemlji i uvek me savetuje da pokušavam da se bavim sa što više stvari koje bih mogla iskoristiti, jer nikad ne znam šta će me u životu čekati. Slažem se s tim. Dosta sam slična ocu, jer sam veliki emotivac, razumemo se, na istim smo talasnim dužinama.

  *Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".

Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar