6°C

Beograd

Photo: INSTAGRAM/PRINTSCREEN/tanjasavic_private

Izvor: KURIR

TANJA SAVIĆ ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Sve se desilo dok je bila na moru, 2 dana bila na plaži, ostatak odmora provela PO BOLNICAMA!

Između ostalog, Tanja je ispričala da je primila infuziju

Tanju Savić ovog leta je teško uhvatiti zbog velikog broja nastupa koje ima po regionu, ali smo mi sa njom razgovarali na jednom njenom nastupu u Beogradu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

STIŽU RODE U DOM ROKVIĆA! Bojana porodičnom fotografijom potvrdila da čekaju još jednog ČLANA, čestitke pristižu sa svih strana!

Tanja Savić je novinarima Kurir televizije oktrila kako se provela sa decom na primorju, da li je bilo nekih udvarača - ali i da li je istina da privatno ne sluša narodnjake.

- Deci je na moru bilo prelepo. Ja sam, možda, samo dva dana provela na plaži, sve ostalo u sobi spavajući i odmarajući, na infuziju išla, po bolnicama i ostalo. Stvarno sam samo po klinikama išla. Lečila se i tako - rekla je Tanja Savić.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".

Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar