20°C

Beograd

Photo: YOUTUBE/PRINTSCREEN/OE24.TV

Izvor: KURIR

SLAVNA MANEKENKA SE RAZVELA OD 91-GODIŠNJEG MILIJARDERA! Šutnuo je preko mejla, a ona ga izvela pred sud: Za sve krivi njegovu decu

Slavna manekenka Džeri Hol (66) i milijarder Rupert Mardok (91) zvanično su se razveli, nekoliko sati nakon što je ona tražila od sudije da odbaci slučaj, a kako prenosi "Dejli mejl", ceo proces trajao je svega pet nedelja od kako je manekenka podnela zahtev za razvod, nakon što ju je milijarder osavio putem mejla.

Bivša supermodel pojavila se juče na Višem sudu u Los Anđelesu i zatražila da se poništi zahtev za razvod što je bio veliki preokret u procesu. Obaveštenje je podneo njen advokat iz Kalifornije Ronald Brot, a datum na zahtevu bio je utorak, 9. avgust.

Nekoliko sati nakon što su se pojavile vesti o ovakvom razvoju događaja, ispostavilo se da su gospođa Hol i gospodin Mardok sklopili nagodbu i „ostali su dobri prijatelji“. Sinoć je portparol gospodina Mardoka izdao saopštenje u ime bivšeg para. U mejlu je portparol to opisao kao "zajedničku izjavu Roberta S. Koena, advokata Ruperta Mardoka, i Džudi Poler, advokata Džer Hol". U izjavi se navodi:

- Razveli su se Džeri Hol i Rupert Mardok. Ostaju dobri prijatelji i žele jedno drugome sve najbolje u budućnosti.

Džeri je za celu situaciju krivila njegovu decu, a onda je poručila da i dalje voli bivšeg supruga. Čuvena manekenka je podnela zahtev za razvod prvog jula u Los Anđelesu, a ne u Velikoj Britaniji, gde se udala za Mardoka.

Njen sledeći potez bio je još agresivniji pa je angažovala je bivšeg antiterorističkog službenika Met policije da dostavi gospodinu Mardoku papire za razvod nakon što je on prisustvovao venčanju svoje unuke. Napomenula je da nema uvid u njegovo finansijko stanje. Medijski mogul imao je mesec dana da odgovori na njen zahtev, a više nego intrigantno je to da su na kraju sve završeno nagodbom.

Advokat Mark Stivens iz Londona izjavio je:

- Ovo je slučaj koji ne treba da se vodi. Pametna stvar je da punite stranice u novinama nego da samo uđite i rešite slučaj.

  *Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".

Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar