Izvor: Kurir.rs
13.08.2022 u 14:58
0

SVI SU SAZNALI ZA BLAMANTAN NADIMAK PRINCA VILIJAMA: Evo kako mu Kejt tepa, nikada ne biste pogodili!

Britanska kraljevska porodica ima svoja veoma stroga pravila ponašanja, posebno kada treba da se pojave u javnosti, međutim, iza kulisa oni su porodica kao i svaka druga, što se može videti i prema slikama iz njihovog noćnog provoda, te i oni imaju neke neverovatne nadimke za svoje najmilije.

SKANDAL! MEGAN MARKL ZLOSTAVLJALA ĆERKU KEJT MIDLTON I PRINCA VILIJAMA?! Šokantne tvrdnje o vojvotkinji! Kejt BRIZNULA U PLAČ!

Ipak, neki od tih nadimaka nisu baš najpristojniji, a posebnu je pažnju medija privukao nadimak koji je Kejt Midlton dala svom suprugu princu Vilijamu. 

Kako prenosi „The Sun“, Kejt je Vilijamu dala nadimak „Veliki Vili“, a to samo po sebi ne bi bilo ništa čudno, da „vili“ nije sleng za muški polni organ. Ipak, kako prenosi izvor blizak paru, Kejt i Vilijam su odlučili da ne koriste više ovaj nadimak, barem ne javno.

Članovi kraljevske porodice, generalno govoreći, „nisu baš dobri u međusobnoj komunikaciji“ i da su „nadimci način da se iz stvari izvuče porodična napetost“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter