12°C

Beograd

Photo: Instagram printscreen

Izvor: Kurir.rs

SVI SU SAZNALI ZA BLAMANTAN NADIMAK PRINCA VILIJAMA: Evo kako mu Kejt tepa, nikada ne biste pogodili!

Britanska kraljevska porodica ima svoja veoma stroga pravila ponašanja, posebno kada treba da se pojave u javnosti, međutim, iza kulisa oni su porodica kao i svaka druga, što se može videti i prema slikama iz njihovog noćnog provoda, te i oni imaju neke neverovatne nadimke za svoje najmilije.

SKANDAL! MEGAN MARKL ZLOSTAVLJALA ĆERKU KEJT MIDLTON I PRINCA VILIJAMA?! Šokantne tvrdnje o vojvotkinji! Kejt BRIZNULA U PLAČ!

Ipak, neki od tih nadimaka nisu baš najpristojniji, a posebnu je pažnju medija privukao nadimak koji je Kejt Midlton dala svom suprugu princu Vilijamu. 

Kako prenosi "The Sun", Kejt je Vilijamu dala nadimak "Veliki Vili", a to samo po sebi ne bi bilo ništa čudno, da "vili" nije sleng za muški polni organ. Ipak, kako prenosi izvor blizak paru, Kejt i Vilijam su odlučili da ne koriste više ovaj nadimak, barem ne javno.

Članovi kraljevske porodice, generalno govoreći, "nisu baš dobri u međusobnoj komunikaciji" i da su "nadimci način da se iz stvari izvuče porodična napetost".

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar