Izvor: KURIR
16.08.2022 u 09:06
0

PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON SKANDALA NA DODELI OSKARA! Glumac sa suprugom bio u POZNATOM RESTORANU

Kada je u martu buknula vest o šamaru koji je Vil Smit lupio Krisu Roku tokom dodele Oskara ceo svet je brujao o tome danima.

Međutim, od tog događaja se nije previše pojavljivao u javnosti. Sada se međutim našao na meti paparaca u Malibuu, sa svojom suprugom, Džejdom Pinket Smit, zbog koje je i došlo do šamara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PORODICA ROKVIĆ KAO SIMPSONOVI! Nikola podelio nesvakidašnju fotografiju, ovome se nisu nadali (FOTO)

Njih dvoje su se šetali, a Vil Smit viđen je kako nosi mornarsku polo majicu sa odgovarajućom bejzbol kapom i pantalonama dok je napuštao Nobu, suši restoran, u Malibuu u Kaliforniji. Njegova supruga, voditeljka popularne emisije „Red Table Talk“ bila je odmah iza Smita, držeći jednu ruku na leđima svog muža dok ga je pratila do automobila.

Nosila je crnu odeću sa crvenom flanelskom košuljom vezanom oko struka. Džejda Pinket Smit je dopunila izgled naočarima za sunce i minđušama.

Glumac se kasnije izvinio za svoje „neprihvatljive i neoprostive“ postupke, napisavši preko Instagrama u martu:

– Želeo bih da ti se javno izvinim, Kris. Prešao sam granicu i pogrešio sam. Sramota mi je i moji postupci nisu ukazivali na čoveka kakav želim da budem. Nema mesta nasilju u svetu ljubavi i dobrote.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter