2°C

Beograd

Photo: YOUTUBE/PRINTSCREEN/JUTARNJI PROGRAM TV HAPPY

Izvor: KURIR

DEBELI BAKŠIŠ I LOM POD ŠATOROM! Evo koji PEVAČI su gospodari srpskih vašar

Mnogi naši poznati pevači pevali su na brojnim vašarima širom naše zemlje.

Pevati pod šatorima je jako unosan posao i mnogi estradnjaci dobijaju dosta velike bakšiše.

  Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PORODICA ROKVIĆ KAO SIMPSONOVI! Nikola podelio nesvakidašnju fotografiju, ovome se nisu nadali (FOTO)

Vera Matović, čija karijera traje skoro 50 godina, poznata je po tome što mnogo radi i da ulaže u nekretnine i nove poslove. Vera ne bira mesto gde će pevati, jer ona voli da uveseljava svoju publiku gde god da se zadesi.

Ona je, u pratnji jednog klavijaturiste, jednom prilikom nastupila na vašaru u Velikom Gradištu, dok su se u njenoj neposrednoj blizini na dva motorna ražnja vrteli prasići.

Vesna Vukelić Vendi godinama peva po vašarima širom Srbije, i zbog toga je mnogi nazivaju kraljicom ovakvih veselja. Šatori pod kojima ona peva su uvek puni, i svi hrle da vide kakav će šou napraviti.

- Vašari su najteži oblik rada i ovo pričam kao rođena Beograđanka. Vašar za njih ne dolazi u obzir jer ih podseća na mesto odakle su potekli. Zato se mnogi pevači foliraju i neće da pevaju na vašarima. Tu gde ja nastupam oni ne mogu da pevaju ni u snu jer ih neće publika. Oni kada pevaju nose barske stolice pa sede, bukvalno se ne oznoje, a taj rad na vašaru je pretežak. Potrebna je kondicija i osećaj za narod. Volim vašare jer osećam energiju 300, 400, 500 ljudi, ali ja vidim njihove likove i energiju. Narod kom ja pevam je pametan i filtrirani, a ja hoću da pevam narodu a ne u zamračenim i „elitnim“ punktovima - objašnjava ona.

Vendi je izjavila kako joj na vašarima najviše traže pesme od Nade Topčagić, Ljube Aličića, Mitra Mirića i Jašara Ahmedovskog.

Baja Mali Knindža, pevač ratnih i rodoljubivih pesama, već tri decenije pravi lomove pevajući pod šatorima. Na njegovim nastupima uvek je prisutan veliki broj ljudi, a poznato je kako ovaj pevač iz Krajine zna da digne publiku na noge.

Na njegovim nastupima je poznato da se toče tone piva i alkohola, da mladi pevaju iz sveg glasa igraju i da su ponekad prisutne i go-go plesačice.

Snežana Jovanović Šikica, poznata po čuvenoj pesmi "Ala bi se šikicala, al mi ne da nana", sagradila je tri kuće od pevanja na vašarima. Pevačica nema problem gde god da peva.

- Pevala sam i na drvetu i na kamionu, ne stidim se toga. Danas je popularno pevati u restoranima. Nedostaju mi vašari, ja obožavam da pevam na vašarima, uspela sam od novca zarađenog na vašarima da sagradim tri kuće - rekla je ona.

  *Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".

Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar