3°C

Beograd

Photo: YOUTUBE/PRINTSCREEN/HAPPY TV

Izvor: KURIR

BOBAN RAJOVIĆ SA PRIJATELJEM IVANOM ZAKOM POSTAO KOLEGA! Družili se, izlazili zajedno, a sad pevaju, EVO ŠTA SE DESILO

Boban Rajović radi punom parom, a našao je vremena da se slatko ispriča sa kolegom iz Hrvatske Ivanom Zakom. Iz tog neobaveznog ćaskanja je dogovorena i uspešna saradnja. - Ivan Zak je moj veliki prijatelj već 15 godina. Imali smo saradnju još dok je imao svoju diskoteku u blizini Zagreba. Tada sam pevao kod njega i još onda su nam se energije spojile. Imali smo sličan, nimalo lak, razvojni put u karijeri. Sećam se, on je tada bio osporavan u mnogim poslovnim idejama i u svojoj karijeri, tako da je morao da prolazi sve ono što sam i ja sam.

Morao je kvalitetom i verom da pokaže da je neko ko će biti mnogo popularan. Bio sam srećan kada sam bio na njegovom koncertu u punoj zagrebačkoj Areni i tada je pokazao kolika je zvezda. A, sa ovom pesmom je još jednom potvrdio da je muška zvezda broj jedan u Hrvatskoj, što dokazuje i činjenica da je pesma "Kilometri ljubavi" prva u trendingu. Mnogo mi je drago što imamo ovaj duet, jer znam da je iskren i da zejedno uživamo u uspehu. Drago mi je i što publika komentariše da smo srušili predrasude, želim da toga bude više! - iskreno poručuje Rajović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

DIRLJIVO! Sada je jasno zašto ga ŽENE toliko vole! Ovim je SVE rekao!

I Zak ističe da nikoga drugog, osim svog prijatelja iz Srbije, nije imao na umu kada je stvorio ovu emotivnu pesmu, a snimanje su prekidali zbog smeha. - Ma on je jedan takav lik, ne možeš s njim raditi, a usput i izaći, jesti, piti, posetiti klubove. Sretne nas neko od kolega i šta ćemo, hajmo odmah na ručak, piće, ispoštovati prijatelje i kolege, pa nam je snimanje postalo i druženje. Umesto jednog dana, snimali smo čak puna 4 dana jer smo više vremena proveli u smehu i druženju s kolegama, nego na setu, bilo da se radilo o Zagrebu ili Beogradu - opisao je Zak.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".

Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar