32°C

Beograd

NAJVEĆI ŠMEKER BALKANA SE SMIRIO: Peđa D' Boy za HAPPYTV.TV otkriva KO MU BRANI DA JURI ŽENE!

Gost vaše omiljene Happy televizije je velika balkanska zvezda i bivši učesnik najgledanijeg rijaliti šou programa "Parovi" - Predrag Jovanović - Peđa D' Boy.

Ugrabili smo neki trenutak pre emisije Goli život u kojoj Peđa gostuje (ko je još Marićev gost pročitajte OVDE), kako bismo popričali sa njim.

On dane provodi uglavnom sa ćerkicom koja sada završava treći razred osnovne škole - oni uče, druže se, a sad se spremaju i za letovanje.

- Imam jedan auto specijalno napravljen za kamping, koji sam ja sam preuredio. Idemo u Trebinje, a onda ćemo odande malo u Hrvatsku i na njihove divne plaže, pa malo u Crnu Goru, ali vraćamo se uvek u Trebinje.

Peđa se, po svemu sudeći, smirio. Televiziju ni ne gleda - osim, kako kaže, ranih jutarnjih vesti na Happy televiziji.

- Happy televizija ima najranije vesti. Ja sad zbog ćerkice rano ustajem. Nekad sam u to vreme išao na spavanje, sad ustajem. Dao sam se u zdrav život, pazim šta jedem, prestao sam da pušim. Počeo sam i da igram tenis, svaki dan. Smirio sam se.

Čuveni zavodnik i šmeker sa ex-yu prostora otkrio nam je i da više "ne juri žene". A za to je kriva baš njegova ćerkica.

- Ja sam uvek žudeo za familijom. Stalno sam menjao države, gradove, mesta... i najzad sam našao jedno stvorenje koje obožavam, koje je deo mene i, brate, ono što sam ceo život tražio... to je sad sa mnom. Više ni žene ne jurim. Ne da mi ćerka, brine se da ću da napravim nekoj dete. Čak ni kada se dvoje ljube na televiziji ona kaže: "Tata, ovo ne smeš da gledaš"!

Osim novog albuma ("Paranemija"), Peđa D' Boy nam je otkrio i da je danas objavljen njegov spot za pesmu "Beograd noću", te vam pružamo priliku da poslušate ovu fantastičnu numeru:

Napomena: Strogo zabranjeno preuzimanje fotografije i teksta (kao i delova teksta), bez odobrenja redakcije.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar