28°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

BIO JE OSTVARENJE MOJIH MOKRIH SNOVA: Maštala sam o njemu dok je mlaz vode prskao u moje međunožje, a onda...

Njegova meka, smeđa kosa i napućene, pune usne dovodili su me do ludila dok sam se pretvarala da slušam ono što govori. Jer ustvari, sve što sam želela bilo je da se nagnem prema njemu, pritisnem svoje usne na njegove i uvučem svoj jezik u njegova usta. Pogledi su nam se sreli i znala sam kako on zna što mi je na pameti. Nastupila je tišina. Već sam ga neko vreme viđala na poslu ali do sada mi se nije predstavio. Njegov venčani prsten blistao je kao podsetnik da on predstavlja zabranjeno područje. Ali, nije me bilo briga. Tada je zapitao: “ Da li biste proveli sa mnom sutrašnji dan?”

PROČITAJTE JOŠ:Ja sam veliki i krupan odnosno ogroman, a ona mala i uska: SVE ŽIVE POZE SMO PROŠLI!

Upravo beskrajno zainteresovana, teško sam mogla da zadržim imir, a moje gaćice namočile su se u iščekivanju. Nisam mogla poverovati da me je pitao to što me je pitao. “Može”, odgovorila sam totalno nevinim tonom.

Gledala sam kako se zapiljio u moje grudi, naglo ukrućenih bradavica, koje su izbijale kroz tanku tkaninu moje bluze. Žudela sam da osetim njegov dodir, ali znala sam da će to ipak morati pričekati …

Noć nikako da prođe. Bez prestanka sam se prevrtala po krevetu ne mogavši da  zaspim; nisam ga nikako mogla izbiti iz glave. Tražio je da se susretnemo na parkiralištu supermarketa.  Nisam znala gde ćemo da idemo i ta tajanstvenost dodatno je pojačavala moju želju. Razmišljala sam o nadolazećoj avanturi, opuštajući se u vrućoj kadi.

Taj muškarac bio mi je gotovo potpuni stranac ali, dok sam zamišljala intimni susret s njim, na pamet su mi padale sve moguće seksualne maštarije. Uronila sam rukama u vodu i gurnula ih duboko među noge. Lagano sam zatim raširila noge i namestila se pod mlazom vode. Pomicala sam se gore-dolje, kako bih što bolje uhvatila pritisak mlaza na drhtavo međunožje. Snažni mlaz vode pljuštao je po mome telu, dok sam zatvorenih očiju zamišljala kako me on posmatra. Vrućina vode milovala je moje telo, donoseći smirenje u snažnom orgazmu.

PROČITAJTE JOŠ: TROJKA IZNENAĐENJA: Nisam znao koju ću pre, banja je grmela dok sam ih razvaljivao po sobi...

Jutro je konačno stiglo. Dok sam sedila u kolima na parkingu, čekajući da se pojavi, počela sam da se pitam šta ja to uopšte radim. Zašto sam sada ovde? On je oženjen. Od toga ne mogu da očekujem ništa ozbiljno. Znala sam i da ima decu, ali zapravo, kad se ukupno sagleda, nisam znala ništa o njemu. Sve što mi je bilo sasvim jasno je da svaki put kada uđe u kancelariju želim da budem sa njim. Pomislila sam već da se neće pojaviti, a provela sam sate u pripremama, depilirajući se, lakirajući nokte, birajući najbolji parfem. Kad sam ga konačno ugledala kako izlazi iz svojih kola i prilazi mi, setila sam se zašto sam ovde. Bio je božanstven i želela sam ga. Upitala sam ga: “Gde sada?”. “Mojoj kući” – odgovorio je sa smeškom.

Stvarno je nameravao  da me odvede svojoj kući i spremi mi ručak. Očarao me taj opasni čin, jer, spomenuo je i sam da je srećno oženjen. Pomislila sam kako je to izazivanje sudbine ustvari veoma seksi i uzbuđujuće.

Čim smo ušli, okrenuo se prema meni i poljubio me prvi put, kao uvod u ono što je tek trebalo uslediti. Usnama sam usisala njegov jezik i počela ga nežno sisati. Kese s namirnicama pale su na pod trenutak pre nego što me je rukama privukao na svoje grudi. Izgledalo je da mu se sviđa kako svojim usnama natežem njegov jezik; sasvim jasno mogla sam osetiti njegov “alat” kako se miče i ukrućuje. Bila sam spremna. Nevoljko se povlačeći, rekla sam: “Što je s tim jelom koje si mi obećao?” Nasmejano me upitao: “Ti to ozbiljno?”, podigao je kese s poda i krenuo prema kuhinji. Zbacila sam cipele s nogu i osvrnula se po sobi. Glasno sam rekla: “Tvoja žena ima stila za dekoraciju.” U tome trenutku, telefon je zazvonio. Čula sam ga kako razgovara upravo kada sam krenula prema kupatilu, želeći da se malo osvežim. Po delićima razgovora koje sam mogla čuti shvatila sam da razgovara sa svojom ženom. Glas mu je postajao sve dublji dok sam prilazila otvorenim vratima i dala mu mogućnost da me promatra kako stojim pred velikim ogledalom, češljajući kosu. Još uviek razgovarajući, prišao mi je i počeo otkopčavati moju bluzu. Zavukao je ruku do mojih dojki i počeo mi prstima zaigrano stezati bradavice. “Volim te, dušo.”

PROČITAJTE JOŠ:Ona se lagano širi…vrh moga jezika ulazi u nju....Počinjem ludački da je lizem, ona bokovima njiše i trlja se o moju bradu

Više nisam niti primećivala da još uvijek razgovara na telefon. Spustio je slušalicu. Bila sam već toliko napaljena da nisam mislila na telefon, njegov brak, porodicu pa niti na hranu. Otkopčala sam mu pantalone i izvela njegov raskošni ud na svetlo dana. Nežno me spustio da kleknem na kolena i približio svoj “alat” mojim rastvorenim usnama. Nestrpljivo sam ga prihvatila. Micao se napred-nazad, a ja sam uživala u očaravajućem ukusu. Gurnuo ga je dublje, ispunjavajući mi usta sve do grla, a rukama me pograbio za glavu. Ovo sam čekala od prvog trenutka kada sam ga srela. Ali povukao me za kosu i podignuo na noge; rukama je istraživao pod mojom suknjom kako bi pronašao vlažni, zapravo mokar izvor. “Mokra si. Vreme je da se pobrinem za tebe”, rekao je.

Poveo me uskim hodnikom do spavaće sobe i spustio  me je  na krevet. Počeo je da me ljubi, pazeći da ne propusti bilo koji delić moga tela. “Je li ti iko pokazao kako se sama možeš najbolje pomaziti?” – upitao me. Pomalo iznenađena tim pitanjem, odgovorila sam odrično. Nastavio je: “Vidiš, treba mi  tvoj prst i njime ću crtati  daleko izvan tvoje vagine široke krugove. To moram da  radim jaaaako sporo i nežno, ocrtavajući pune krugove, pomičući se sasvim malo bliže svaki put kad ocrtamo pun krug.” Svojim prstom počeo je pokazivati kako  to izgleda, a ja sam ga samo gledala. Bilo je veoma erotično. Znao je da ima punu kontrolu i koristio je to saznanje u potpunosti. Pogled mu je stalno bio uperen među moje noge. Doveo me do ekstaze i pre nego što je stigao do moje unutrašnjosti. Bila sam spremna da eksplodiram u klimaksu, a tada je odjednom stao.

“Čekaj malo. Nismo gotovi. Ne još” – progovorio je, šireći moje noge, kako bi potpuno otvorio moj potopljeni ulaz.

Primakao je lice mou klitorisu i počeo da liže sokove kao što pas lapće vodu po vrelom danu. Klonula sam na posteljinu, tresući se od strasti. Ponovo je zastao. Mislim da mu je namera bila da me malo muči na taj način, a činio je to tako dobro. “A sad mi pokaži što si naučila.” Poljupcima sam skinula svoje sokove s njegove brade, a zatim sam se nagnula prema napred, stimulirajući klitoris kao što mi je pokazivao. “Jesam li dobra?”, zapitala sam. “Jesi, ali ne poput mene”, odgovorio je, zgrabivši  me odpozadi i zabijajući svoju batinu u mene.

Probijao se sve čvršće i čvršće, sve žešće. Batina mu je bila toliko kruta i tvrda da sam to jedva izdržavala. Gurao ga je sve dublje i dublje. Nastavljao je bez prekida, ubrzavajući u kontinuitetu tempo, sve dok oboje iscrpljeni nismo klonuli na krevet. Osim nas, činilo nam se, nije više nikoga bilo na ovome svetu. Znoj je tekao našim telima. Obrisao je malo znoja sa svojih prsiju i naneo ga na moj stomak. Njegov prodorni pogled spojio se s mojim. To je bio trenutak koji sam želela zauvek da zadržim. Odvezao me je natrag na parking Opraštajući se, poljubio me je kao i kad me poljubio prvi put. Želela sam  da znam: “Kad ću te opet videti?”. “Ubrzo” – rekao je gotovo odsutno.

Sledećeg jutra nestrpljivo sam krenula na posao. Tek što sam se koncentrirala na projekt pred sobom, začula sam njegov glas. “Dobro jutro”, rekao je. Podigla sam pogled s papira pred sobom, a on je bio tu. Bez dodatnih reči, spustio je zatvorenu kovertu pred mene i nestao brzo kao što je i došao. Poruka je glasila: “Ono što radiš svojim usnama me izluđuje. Tvoje oči, lice, telo,  bradavice i zanosna “mačkica” ne izlaze mi iz glave. Čekam te posle posla” Toga trenutka definitivno sam znala da sam se nepovratno zakačila za oženjenog muškarca. Duboko uzdahnuvši, krenula sam za njim. Uhvatila sam ga na ulasku u njegovu kancelariju. Diskretno sam prebacila kovertu s odgovorom na poruku i svojom adresom u njegovu ruku. Kad sam se uverila da nas niko ne posmatra, stegnula sam rukom vidljivu izbočinu pod njegovim pantalonama, zatim sam prosto odjurila na svoje radno mesto.

Otvarajući vrata stana, začula sam poznate zvukove iz dnevnog boravka. Provirivši kroz staklena vrata, ugledala sam svoju cimerku i njenog momka u ljubavnom zagrljaju. Iznenađena, nastavila sam da ih gledam. Još nikad nisam je videla potpuno golu. Duga, sjajno plava kosa, delomično je prekrivala njezine savršeno čvrste, okrugle dojke. Spustila sam pogled preko ravnog trbuha do gustog grmlja među njenim nogama. Frajer je stajao iza nje, ljubeći joj vrat i milujući joj leđa jednom rukom. Ona se naslonila leđima na njega, trljajući se o njegova prsa, a zatim se sagnula prema napred, gotovo se prelomivši u struku, šireći noge. Obema rukama razvlačila je svoje usmine u drhtavom iščekivanju. Nije mu trebalo dugo da prihvati poziv. Jednom rukom prihvatio ju je za guzover drugom nameštajući čvrsti ud za ulazak. Prihvatio ju je i drugom rukom, a zatim se silovito zabio u nju. Toliko silovito da je glasno kriknula, zabacivši glavu, tako da sam se bojala da će joj slomiti vrat. Nastavila je glasno da  stenje dok se momak sklopljenih očiju, napetih mišića, divlje zabijao u nju. Odlučila sam da odem pre nego se osveste i primete me. Istoga trenutka kad sam izišla iz zgrade, pojavio se i on.

“Ne možemo unutra” – rekla sam razočarano. “Nemoj mi samo reći da je to zato što neko već vodi ljubav u tvome stanu?!”. “Paaaa, moglo bi se reći da ima neke veze s tim” – odgovorila sam začuđeno.

PROČITAJTE JOŠ: BILA SAM NAPALJENA KUĆNA POMOĆNICA: Uživala sam dok me je obrađivao svojom velikom, debelom batinom

I tada mi je nešto palo na pamet. Uzela sam ga za ruku i povela prema garaži koju smo koristile kao skladište. “Hm, i ovo je nešto” – kazao  je. Provukli smo se uz naslagane kutije. Stajala sam pokraj njega.

“Divna si” – progovorio je. Njegovi prsti dotakli su moje usne, nežno je prstima pratio njihove rubove. Nisam mogla to mirno da izdržim. Rastvorila sam usne, pozivajući njegove prste unutra, dražila ga jezikom. “Sećaš se, zadnji put kad smo se videli, stegla si mi jaja pre odlaska. Imaš li šta protiv da nastaviš gde si stala?” – rekao je.

Raskopčao je pantalone i pojavio se njegov već okamenjeni ud. U radosnom iščekivanju počela sam se skidati. Gledao je pun požude. Polako, izazivajući ga, svukla sam gaćice ispod svoje kratke suknje i stavila mu ih pred nos. Pohlepno je onjušio moj miris na njima, liznuo trag vlažnosti. Uzverala sam se na njega. Njegova batina ispunila je u trenutku moju unutrašnjost dok mi je pritom žestoko sisao bradavice. Čvrsto sam stezala njegov ud svojim bedrima. Ritmički se micao kako bi olabavio moje mišiće koji su ga čvrsto i sigurno držali u zarobljeništvu. Mogla sam sasvim osetiti svoju vlagu kako mi se sliva niz bedra. Istovremeno, dok je zabijao svoja debelu batinu u mene do krajnjih granica, povukao me za kosu. “Zadovoljava li te ovo?” – upitao me. Uhvaćena u klimaksu, nisam mogla odgovoriti. Osećala sam njegovo seme kako brizga u meni, a tada je ritam počeo splašnjavati.

“Zaljubljujem se u tebe” – prošaputala sam mu. Pogledao me rekla bih sažaljivo i odgovorio: “Znam.” Posegnuo je za mojom bluzom i navukao mi je na ramena. Čovek kome sam upravo otvorila svoje srce i dušu, počeo me je oblačiti. Bez reči, navukao mi je gaćice i popravio mi suknju. “Mislim da moramo napraviti pauzu u viđanju” – rekao je.

Uzeo  me je za ruku i pokrio njome svoje grudi na mestu gde sam jasno mogla osetiti otkucaje njegovog srca.

"I ja se zaljubljujem u tebe” – rekao je. Završio je sa oblačenjem  i njžno me poljubio u sam vrh glave. “Ne smemo nastaviti ovako” – bile su poslednje reči koje mi je uputio.

Ostala sam da sedim na kutijama suznih očiju dok je on odlazio. Intenzivni osećaji razarali su me ali znala sam da je u pravu barem zasad. Nadam se ne i zadugo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar