20°C

Beograd

Photo: PIXABAY

Izvor: Happy BSC

Zgrabio je za kukove i jednim naglim trzajem prodro u nju.....Udarao je žestoko stenjala je i vikala “jače, jače!“

Oduvek mi je bila želja da se moja devojka jebe sa drugim  momkom, to me tako palilo.

Bila je sa prijateljicama u kafiću, kada ju je blago pijani Ratko presreo i počeo da joj priča kako želi da je jebe s guza, kako ima usta kao iz pornića  i da želi da mu popuši.

PROČITAJTE JOŠ:MIRISALA JE TAKO OMAMLJUJUĆE: Već uveliko natopljene gaćice bile su orošene sokovima po rubovima,jedva su je prekrivale, nabubrelu, sočnu, prelepu...

Ratko je presreo u toaletu i posle perverzija brzo poljubio stisnuvši je uz pločice i zavukao ruku ispod haljine protrljavši njenu macu. Rekao je da će se dogovoriti za sutra. Dao sam joj pristanak na što ona reče da će još videti do večeras. Zatražio sam od nje da mi pošalje koju poruku ako šta bude, pa kad se vrati onda detaljno prepričavanje.

Uveče oko 20 sati mi je stigla poruka: “Obrijala sam macu do kraja, obukla crni veš koji si mi kupio. Idem sad. Volim te“.

Čitavu noć sam bio u stanju napaljenosti, tri puta sam drkao i čekao da mi se javi.

Zaspao sam. Ujutro oko 10 mi je stigla poruka: “Ja sam jebana pa ti sad vidi šta ćeš sa mnom!“. Bio sam van sebe od sreće i odmah je nazvao. Kikotala se i samo je izgovorila da će mi večeras kad se vrati ispričati sve, potanko. Dan je bio dug. Nikako da Ana dođe. Sačekao sam je na stanici, strasno smo se poljubili ali ona je ispitivačkim pogledom skenirala mene da vidi neki trag ljubomore ili ljutnje. Ljubomore je bilo malo, ljutnje ne.

Otišli smo do nje, istuširali se i Ana mi je potanko prepričala sve a ja ću vam to preneti u trećem licu, mada je to zanimljivije kada Ana priča. Našli su se uveče u nekom društvu, pijuckali, ispušili lulu mira i bilo im je veselo. Ana je imala na sebi uske farmerke u kojima njena predivna guza dolazila do izražaja, a i neku belu majcu koja naglašava grudi. Ratko je čitavu veče piljio u nju i kad god bi mu se ukazala prilika, šapnuo bi nešto perverzno. Lagano, kako je noć odmicala društvo se osipalo i Ana i Ratko su ostali sami u kafiću. Zaboravio sam da kažem da je to njegov kafić. Ratko ga je zaključao, zamračio da ih niko ne vidi i seli su u separe. Malo pričali, ljubili se, dodirivali. Ratko joj je rekao da stane ispred njega i da se skine.

Bespogovorno ga je poslušala, što me je posebno iznenadilo, jer koliko god mlada žena bila zgodna i lepa kao što Ana i jeste, nema još dovoljno samopouzdanja da svoje telo tako ogoli pred nepoznatim muškarcem a i pred svojim. Takvo samopouzdanje žene stiču tek u kasnim dvadesetim ili ranim tridesetim. Stajala je pred njim, u crnom donjem vešu i crnim čarapama. Tražio je da skine grudnjak, poslušala ga je. Lepe grudi, srednje veličine su prikovala njegov pogled. Prišla je ka njemu, zavaljenom u separeu, klekla. Svukla mu pantalone i ukrućeni kurac je iskočio pred njenim licem.

Lep primerak, oko 17 santimetra, za tren je bio u njenoj ruci. Spustila je usne na glavić i počela da sisa, onako kako sam je učio, sa ispuštanjem pljuvačke, ne mnogo, tako da klizi i lagano ispunjava njena usta. Onda je učinila ono što meni nije nikad, počela je da mu liže jaja i da jedno po jedno stavlja u usta. Razumeo sam je, sa neznancem se lakše prelaze granice. Posle je i meni redovno lizala jaja. On je podigao i guzu, ne bi li mu lizala i čmar. Ali nije. Kap mu se pojavila na vrhu glavića koju je ona ekspresno polizala.

Htela je da se jebe, ustala je, i naguzila se na separeu, ovlažena i spremna.

Ratko je na brzinu navukao kondom, zgrabio je za kukove i jednim naglim trzajem prodro u nju.

Kriknula je kad je zabio kurčinu, zabolelo je jer ulazak kurca odpozadi često zna biti bolan, a pogotovo kao Ratkov koji je bio i podeblji. Međutim, mešavina bola i uzbuđenja je bio pun pogodak. Držao je za kukove i nabijao se jako. Ana se držala za drvenu ivicu separea i sa svakim njegovim udarcem puštala blagi krik i uzdah. To ga je veoma brzo dovelo do vrhunca, izvadio je kurac, skinuo kondom, i prosuo spermu po Aninoj guzi. Obrisali su se, golišavi, seli, nasuli po piće i razgovarali.

Ratko je ispalio dve cigarete i Ana kojoj je strahovito trebao kurac je ponovo krenula u akciju. Sagnula se spustivši glavu u njegovo krilo i napola dignut kurac strpala u usta. Osetio se blago na kondom i spermu. Lizala ga je od korena prema vrhu, zastajući na glaviću da bi ga sisala usnama. Kad se dobro ukrutio, popela se na Ratka, kurcem par puta prešla po maci i nabila se na njega. Držala se za njegova ramena i nabijala do kraja.

PROČITAJTE JOŠ:Ubrzo smo bili pod tušem, a ona mi se sad sagla da se ponovno digne dok sam ja sam bio naslonjen na zid tuš kabine...

Nije se ljubila, ne voli dok se jebe poljupce i romantiku. Grizao je Anine sise pri čemu je znao da se zanese ali i to je tada veoma godilo Ani. Ana ne voli da se jebe s guza osim kada je baš mnogo napaljena što je tada i bila. Ustala je, naguzila se preko stola, legavši stomakom, i rukama se državši za ivice.

Mogu da zamislim, ionako ima predivno dupe i uske kukove i to me svaki put uzbudi kada mi priča. Stavio je kurac u nju, spustio ruke na kukove i počeo da je jebe. Ana kaže da je baš veoma dugo trajalo.

Udarao je žestoko stenjala je i vikala “jače, jače!“ što je njega još više ložilo. Zatim je okrenuo. Leđima je ležala na stolu a noge joj je podigao na ramena. Visina stola je taman odgovarala, kao stvorena za njihovu jebačinu. Noge na ramenima i držanje za njena kolena su mu davali snagu zamaha tako da je udarao veoma jako. Klizila je po stolu tako da joj je glava visila i njena predivna kosa se razasula prema podu. U toj pozi je došao i njen orgazam, svršila je veoma jako jer joj je glava visila i krv je više šiknula prema njoj. Mogu da zamislim njeno zajapureno lice dok svršava, prelepo. To je i Ratka dodatno naložilo pa je nakon par nabijanja izvukao kurac i počeo da svršava po Aninom stomaku i grudima. Oboje su glasno disali a Ana je još blago i stenjala od uživanja. Ne moram vam ni reći da sam svršio dirnuvši kurac samo par puta dok mi je ovo pričala. Međutim, po njenom ponašanju sam video da je mnogo grize savest zbog toga što je učinila.

Legli smo u krevet, zagrlio sam je i rekao da je volim, nešto što skoro nikad ne izgovaram. Počela je da plače iz sveg glasa, da rida i jeca a ja sam je grlio i ljubio. Uverila se da je uistinu volim i da joj ne zameram što je to učinila, naprotiv. Juče je bila zadovoljena a sad je bila i zadovoljna, srećna. Spustila se prema mome kurcu, pušila ga je dok nisam napunio njena usta spermom. Zahvalila se. To je bio početak nečeg novog u našoj vezi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar