25°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

PALILA ME JE ČINJENICA DA MI JE ŠEF DOBAR LJUBAVNIK: Dok sam ležala na dokumentima on je zabadao velikog mačora u moju mačkicu...

Nakon završenog fakulteta, pružila mi se fenomenalna mogućnost da radim za jednu ozbiljnu i poznatu firmu.

 Uspela sam da uđem u uži izbor i na kraju sam dobila posao sekretarice. U sledećim sedmicama, upoznala sam sve kolege, i tu je bio jedan momak koji mi se manje – više dopadao.

Zapravo me je taj čovek i često nervirao zbog svojih dobacivanja, ali mi se to počelo, vremenom dopadati. On nije bio neki lepotan, ali je imao neku žicu u sebi, ono nešto što me je teralo da osećam trnce duž cele kičme i da mi se ređaju ludačke slike našeg seksa. Vremenom sam počela da shvatam da imam veliki nagon i želju da se pojebem sa njim.

PROČITAJTE JOŠ: Osetila sam njegovu ruku na mojim grudima, dok mu je druga ruka polako ulazila pod moju suknju, ja sam se izbezumila hvatala sam ga dole

Još više me je palila činjenica, da je on bio veoma dobar ljubavnik. Čula sam priče nekoliko koleginica, čije su prijateljice imale tu sreću da ih on prevrne. Uh, kako sam želela da to i mene zadesi!

Jedne večeri, spletom okolnosti, ja ostanem sama sa njim u firmi. 

 Koleginica mi je predala još nekoliko dokumenata koje sam trebala njemu odneti u kancelariju. Od te pomisli, bradavice su se već ukrutile, a mačkica je krenula da šalje čudne vibracije. To je bila moja šansa.

Bilo je vrelo letnje veče. Klima uređaj u firmi nije radio, a ja sam otkopčala radnu košulju da moj dekolte još malo izviri. Uzela sam dokumenta u ruku i donela mu ih na sto. Samo je hladno rekao:

-Hvala, možeš sada da ideš. . Ali ja sam htela ostati tu noć. Najradije u njegovom krilu… ili sa mojim nogama na njegovom vratu. Privukla sam stolicu za njegov sto. On me nije primećivao. Nešto je kuckao za računarom. Zatim sam proturila nogu ispod stola i počela da je trljam o njegovu.

PROČITAJTE JOŠ: POČEO SAM DA JOJ MAZIM MAČKICE I LJUBIM PO VRATU: Sela je na mog mačora kog sam joj sve jače ubacivao, dok je ona vrištala od zadovoljstva!

Lagano sam mazila njegovu nogu svojom i upućivala se prema međunožju. 

On me je zbunjeno pogledao, i duboko udahnuo kao da se prepao.

Spustila sam nogu. Njemu je bilo sve jasno. Popela sam se na njegov radni sto i poljubila ga, strasno i sočno. On je još uvek bio pomalo zbunjen ali dopala mu se mala igra. Sada sam već postajala vlažna.

Skinula sam košulju, zatim grudnjak. On je sa mene skidao stvari kao što dete nestrpljivo otvara poklon. Počeo mi je gnječiti grudi. Na njegovim pantolama se jasno ocrtavala nadignuta kita.

Spustila sam ruku dole na njegovo međunožje i počela sam je gnječiti i pipkati. On je skinuo svoju košulju, iako pomalo oznojen, mirisao je divno na neki muški parfem.

Jezikom sam se preko njegovih trbušnih mišića spuštala do međunožja. On je skinuo i bokserice, i izvirio je krut i veliki kurac. Odmah sam ga uzela u ruku i počela ga nadrkivati. Sišla sam sa stola.Spustila sam se na kolena i nabila njegov kurac u usta i znalački krenula da mu pušim. Bio je to fenomenalan osećaj!

Bila sam konačno spremna da ga i primim.

PROČITAJTE JOŠ: Profesorka i ja u AKCIJI: Nekoliko puta smo promenili pozu i kada je bilo blizu, ona je osetila i rekla ocu u usta svu tvoju spermu

On je kratko svojom rukom navlažio moju napaljenu pičkicu, protrljao je i postavio me je na sto tako da mi ga lakše može ugurati. Moje noge je podigao na svoja ramena i ta pozicija mu je osigurala divno prodiranje.

Malo po malo je njegov veliki kurac ulazio u moju mačkicu. Počela sam da dahćem, zabacila sam glavu, osećaj primanja dugoočekivane kite je bio fenomenalan! Doduše, malo i neugodan jer sam ležala na različitim dokumentima, ali sam ubrzo zaboravila na njih. Onda sam se opustila i on ga je sve brže i prže ubacivao.

Osećala sam sreću, pomešane osećaje. Jebao me je tako…pa, poprilično dugo. Čulo se šljapkanje, udarci njegovih jaja o moju guzicu. Bilo je strasno, ludački… Držao me je čvrsto za sise i navlačio na svoju debelu kurčinu. A onda je morao svršiti.

Brzo sam ustala sa stola i opet klekla pred njim.

 Jednom rukom sam mu ga stiskala i nadrkavala, a drugom rukom sam trljala svoju mačkicu. Počela sam da svršavam a i on je. U nekoliko mlazova je njegova sperma špricala po mom licu i po mojim grudima.

PROČITAJTE JOŠ: BILA SAM NA SEDMOM NEBU: Osetila sam pulsiranje kada je vadio i ubacivao mačora u mene najnežnije što je mogao!

Sutradan me je već prestao zezati i dobacivati mi glupe komentare o mojoj guzi i grudima. Istina je, dakle, bila da je bio dobar jebač, a imala sam prilike da se još mnogo puta u to uverim…

Na poslu, u kolima, WC-u, šumi, njegovom, mom stanu… A onda sam, nakon godinu dana, postala direktorova sekretarica. Samim tim, i direktorova jebačica…Izgleda da je do direktora došla priča o mojim umećima…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar