19°C

Beograd

Photo: Pixabay.com

Izvor: HappyBSC

Tako napaljen kao nikad do sada u životu...tvrd mi je, hoće da iskoči iz gaća...

Kako je to počelo, sa njom i mojim bratom? Moj stariji brat Aleksa, pored toga što ličimo, on je baš teški ženskaroš, ni sam se ne sećam kako je to počelo. Ima više od 5 godina, tada je bio dugo solo, a menjao ženske kao čarape. Uvek smo ja i on otvoreno pričali o ženama i seksu, često, dok me jednom nije direktno pitao za Jasnu, šta ona voli i kakva je u krevetu!

Bez imalo oklevanja ispričao sam mu neke stvari, al površno, nisam ni slutio kako će se sve odviti, al on je bio uporan i sve više i više zapitkivao do u detalje! Nekad sam i posumnjao da je skontao da smo mi u Swingu, pa eto da razbije led, mada smo mi jako oprezni i vešto krijemo.

Ispričao sam ženi šta me njen dever sve ispituje o njoj, i ona je posumnjala, al nismo imali ni jedan dokaz da nas je “provalio”. Bili smo ubjeđeni, a i danas smo da on ništa ne zna o našem drugom životu, tj. Swinganju. Kako je vrijeme prolazilo i on je postao prema njoj drugačiji, nekad bi joj poslao neke slikuće viceve o seksu, na WhatsApp i Fejsbuk, ali nije nikad nešto čisto pronografskog sadržaja. Jesu ponekad pisali ali to je u početku bilo samo zajebancija.

Dolazi moj odlazak od kuće, terenski rad na četiri meseca, a nije mi prvi put, tako da smo bili opet razdvojeni, opet ćemo gladovati (u seksu). Redovno sam se dopisivao sa svojima, tako i sa bratom. On bi mi kao i do sada opisivao svoje seks avanture a bome i zapitkivao o Jasni. Sjećam se dobro, kad me pitao “kako ona izdrži bez kurca, sigurno si joj kupio vibrator”. Odgovorio sam potvrdno “da, nešto mora imati među nogama, kad mene nema kući!”. A On, “da al nije to isto”, reko znam, jbg. tako je kako je!

Dopisivanje sa njim je u meni počelo da budi neku novu maštu, tj. počeo sam da mislim da mu se ona sviđa, i da bi je želeo jebati! Drugačije nisam mogao to sebi objasniti. Zašto toliko interesovanje za njom, naravno da sam sve to ženi ispričao, tj. ona je i sama čitala poruke na Fejsbuku, iako imamo odvojene profile ali znamo šifre, tako da je sve čitala. I ona je bila iznenađena. Rekao sam joj, moram da znam, ovo mi ne da mira!

Jasna me je ubeđivala da je to samo neka njegova faza jer je duže vremena sam i nema često seksualne odnose, kako ih zna nekad imati! Rekao sam da je moguće, ali moj instinkt mi je govorio nešto drugo. Rešio sam da ga pitam neke stvari direktno!

Jedno veče posle posla, daleko od kuće, sedim za laptopom i dopisujem se, kad se on javi, de si buraz, šta ima itd.? Reko, evo odmaram i dopisujem se sa ženom, inače sve starina. Kaže on – “hajde da ne smetam vam, čujemo se”, reko već je otišla. Od bezvezne priče opet dođesmo na seks i Jasnu. Meni je više bilo preko glave, htio sam da znam šta on hoće, tako da sam ga direktno pitao, jel ti se sviđa Jasna, jel ti seksi i privlačna? Dok sam to pisao drhtao sam kao prut, i pretisnem ENTER, ćutnja, zatečenost, kad stiže odgovor – “ona mi je snaha, nisam je nikada tako gledao”. Odgovaram mu, znam da ti je snaha, al čim me toliko ispituješ za nju, onda ti se sviđa, nešto te pali na njoj? On – ”pa ako ću je gledati kao i svaki drugi muškarac, da, seksi je, jebozovna”! Kada sam vidio odgovor kurac mi se odma diže, znao sam, moj brat se pali na svoju snahu, to je ono što sam sumnjao celo vrijeme! Kažem mu, pa shvatam te, jeste jebozovna a znaš i da voli seks i da je luda za kurcem, pričao sam ti. Kada sam vidio da je odgovorio iskreno, odlučio sam ići korak dalje. Jel bi volio da vidiš kakvu seksi sliku, ipak si i ti meni na desetine pokazao? On – ”ma ne bi, neugodno mi” al je oklijevao sa odgovorom. Znao sam da laže, da me ne uvrijedi. Kažem mu, ako se odlučiš, ja ću ti poslati. Tako i završismo razgovor, a nastavim sa ženom. I ona je bila iznenađena isto kao i ja, al opet ubeđena da on ništa ne namjerava, jer mu je snaha.

Slledeći dan uđem na Fejsbuk kad poruka u inboxu. Pogledam, brat – “evo ti email pošalji”. Ja kao da sam nadrogiran, ne mogu da vjerujem šta čitam!? Ok, prosledim slike na njegov “drugi” email, koje sam dobio od žene, i pošaljem mu SMS – “POSLAO”! Nedugo poslje SMS-a, odgovara – “uhhhh jest mi dobra snaha”! Od tada, moje misli su stalno bile usmerene o tome.

Ispričao sam ženi da sam poslao slike. Nije joj bilo pravo jer je mislila da sam sam od sebe, al videla je da je on tražio. Brzo se je smirila i nije bila ljuta, kaže malo neugodno jer mi je dever.

Proljećni raspust, moja majka sa našom djecom i njegovom odlazi u BiH, moja žena sama kući, on sam kući, u meni urnebes.

Razne misli su mi lutale kroz glavu, duge razgovore smo vodili ja i žena, ja i brat, sve se uvek vrti u krug! Jedno veče, kasno, on mi šalje sms, samo što sam zaspao! “E buraz de si, šta ima, evo me sa nekom pičkom”, u polu snu čitam sms, kad sam se u sekundi razbudio, kontao sam, misli sa mojom ženom – svojom snahom! Odgovaram, starina, umoran od posla, željan pičke, a Jasna željna kurca, hehe, jel imaš kakav DVD, pornić da joj daš da pogleda? On – ”imam, odneću, ne brini, reci joj da ću joj doneti kada ovu izjebem”! Ja – ”reci joj ti, ranim na poso, odo leći, lep provod”.

Ujutro ustajem, SMS od njega – “došo sinoć kasno, razvalio sam je, DVD je u sandučetu”! Koga razvalio? Tu žensku ili snahu? Ništa ne kontam, da izludim, opet kontam, žena bi mi napisala, ali nema SMS i na Fejsbuk ne dolazi ništa! Par sati kasnije žena piše – ”ostavio mi je tvoj brat DVD”. Aha znači nije bio, napisao mi SMS da je DVD u poštanskom sandučetu.

Još ne mogu da shvatim koliko me ta pomisao pali, da mi brat jebe ženu!

Dani su prolazili al sve kao i do sada. Ništa, sve po starom! Za par dana dolaze deca i mama kući, neće više biti sama/sam, neizvodivo da šta bude!

Jutro, vidim SMS – “bila sam sinoć kod tvog brata do 2 ujutro, nije ništa bilo, pričam ti kad dođem sa posla”. Ja se odma razbudi, ma kako nije ništa bilo, a ima da mi nešto priča? Ne mogu izdržati, nazovem, kao iz topa, pričaj, šta je bilo? Ona – ”nismo se jebali”, ali šta? Ona – “ma ništa malo se dopisivali, on me zvao na kahvu, i odem ja tamo, laptop na stolu i gledo porniće, izgleda, tako malo pričali zezali se. Poslje smo zajedno gledali porniće, pitao me kakve volim itd.”. I šta onda? Ona – “ma ništa, videla sam da mu je bio dignut i išao par puta u WC, al nije smio ni da mi priđe, čak smo odvojeno sedili, sa velikim razmakom na trosedu”!

Ja sam bio tako napaljen, da je sluz curila iz mog kurca! Kažem joj, pa on tebe zvao na jebačinu, a ništa. Kaže ona – “znam, vidila sam, sve je mirisalo na jebačinu, ali on kao kip, izgleda da se uplašio, nije očekivao da ću doć!”. Poslje mi je on priznao, da je tu veče išao par puta u WC da izdrka, ali nešto ga bilo strah da napravi prvi korak. I da je svaki dan drkao gledajući njene slike!

Od te večeri nema više barijera između njega i moje žene! Njihovo dopisivanje je bilo sve žešće i žešće, pravo pornić u pisanoj riječi! Posle je i zvao na telefon da sluša kako drka, tj. zajedno da drkaju, a onda i od nje je tražio slike. Ja i žena smo bili zatečeni kako se sve odvilo, a on kao i dosad, naši odnosi se nisu ugrozili ili promjenili, naprotiv, postalo je sve baš opušteno, a bome i tvrdo nama u gaćama. Ok, nije sada ništa bilo, al kao da gledam da će moja žena se nabijati na njegov kurac!

Polako se primiče povratak kući, jebem ti terenski rad, ovo se baš oduljilo. Vratio se kući poslje 4 mjeseca, sve po starom. Ja sam je te prve dane jebao kao lud, par puta uzastopce, dok stvarno više nisam mogao. On mi je nekad priznao da je odavno ne gleda kao “snahu”, već mašta da bi je jebao! Često spominje njene usne, sise i guzove!

Dođe vreme on ode na teren, tako da opet poče to dopisivanje nas troje, mada više njih dvoje. Jedno veče me nazva i pita – “de si buraz, šta ima itd., de je snaha?”. Na poslu, reko, zašto, ma nako pitam!”. Reko jel dolaziš uskoro? On – “da na vikend, al ne znam tačno kada.”. Tako se i završi razgovor. Ne prođe 15 min., zove me žena – “Halo” – niko ne odgovara! Čujem stenjanje, mljackanje, aaaah, mmmmh, ljudi moji kako sam bio uzbuđen i napaljen! Halo Jasna, gde si?

Ja da puknem od napetosti u gaćama! Kako, gde? “Došao po mene na posao, ja završila ranije, sad ću još malo pa kući, a ti slušaj!”. Kontam, sad ću da drkam. Čujem i dalje njeno stenjanje, a i njegovo. Jasna puši majstorski, uživa, znam zašto stenje! Ali to veče ništa, on umoran od puta ona od posla, ostalo samo pušenje, ipak probijen je led! Svi smo bili uzbuđeni, a oni su se dogovorili, kao neće ovaj vikend dolazit. Malo morgen, baš je došo radi nje, to mi je i priznao poslje. Ok ima još jedna noć, možda šta i bude. Ali ništa, opet sve po starom, on se vrati u nedelju na teren, suha kurca!

Sedmica prolazi a njihovi razgovori puni pronografije! Nisam verovao šta čitam, šta pišu, samo je sada pitanje kada! Subota veče, ja u kupatilo vidim ona se sređuje, pitam šta to, kaže zvao me dever, i, šta je rekao, spremi se i dođi, ja nisam ni slutio, a nije ni ona, tako se lijepo sredila i otišla. Poljubi me i izađe, čim je sjela u auto nazvala me,

Kada sam čuo te njene riječi, istog momenta mogao sam da svršim! Čujem zvuk njenih štikli i kako zvoni, ulazi, čujem komešanje, uzdahe, pokoji smjeh, uzdasi postaju sve učestaliji, sve jači, kao da sam tu, tako sve dobro čujem ali ne vidim. Legao sam i polahko nadrkavam, a kurac mi kao kamen tvrd, jaja puna, od jednom jauk njen, aaaaaah, kontam evo počelo je, zabio joj kurac! Stenjanje sve brže i brže, jače i jače, čujem kako je s guza jebe, kako njegovi kukovi lupaju od guzove! Kakva muzika ozvanja u mojim ušima! Tako napaljen kao nikad do sada u ovom Swing životu! Trajalo je to neko vreme, čujem kako mu govori: JEBI MEEEEE, JEBIIIII, ZABIJ MI KURAAAAC, mmh mislim da smo zajedno svršili, oni jebanjem ja drkanjem!!!

Tajac, ni glasa ni šuma, odjednom opet ih čujem, pričaju, smeju se, trajalo je to neko vrijeme kad ne dugo za tim, opet isto kao na početku! Po drugi put je jebe, opet isto sve, uzbuđenost kod mene a čujem i kod njih. Kakva noć, kakav doživljaj! Ne može se opisati da slušaš stenjanje svoje žene dok je djever jebe! Neopisivo! Koliko je uzbuđeno toliko i ludo.

Opet sam svršio kao i oni, izgleda opet zajedno! Nedugo, posle toga, dolazi kući, čekam je da mi sve prepriča, i to je uradila, zgrabio sam je sa vrata, ljubio i grlio, kurac nikako da se spusti, ovo je bolje od viagre, verujte. Skinuo sam je i sa guza počeo da je jebem, a ona mi prepričava njihovo jebanje. Kaže, i brat me tvoj odma sa vrata zgrabio. Ni reč nismo progovorili, imao samo bokserice na sebi a kurac mu već nadignut! Jebao me u raznim pozama. Prvi put mi svršio u usta a drugi put mi je pičku napunio.

Ne znam kako da vam ovo sve opišem, ali za nas troje je počelo neko novo vreme, ovo je bio početak njihovog jebanja, a bilo ih je od tada jako puno!

Nadam se da nisam jedini kom je fetiš da deli ženu i gleda ženu kad je drugi jebe!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar