24°C

Beograd

Photo: Pixabay.com

Izvor: HappyBSC

Svaki put kad sam ušao u nju, bio sam svestan šta me čeka...I smeškao sam se od sreće, uprkos uzavreloj situaciji..

Ponoć i nešto sitno minuta, ja u autobusu sedim sam i smišljam načine da zaspim. A ne mogu, u busu nikad ne mogu zaspati, kamoli spavati. Sklapam oči, ali od vibracija i trešnje zastarelih olupina, koje nas voze po hrvatskim cestama, ne mogu nikako i nimalo. Iako smo već pola sata na putu, iako je bus skoro prazan, sva svetla pogašena osim onoga kod vozača, ja jednostavno ne mogu spavati. Mir je, tiho, niko ne sluša radio, televizori su pogašeni, ako uopšte i rade, a ja ne spavam. Prepuštam se razmišljanju.

Autobus ide za Dubrovnik. Tamo su mi rođaci kojima idem u posetu. Nisam ih video ima već dve i po godine, a kako su me lepo pozvali, pristao sam bez mnogo razmišljanja posetiti ih. Stali smo u Karlovcu i tamo je ušla samo jedna devojka mojih godina, možda tek dvije-tri godine starija. Ne da mi je to smetalo. Svidela mi se na prvi pogled, ja njoj također. Zato što mi je došla i pitala je li mjesto do mene slobodno. Bio sam u stražnjem delu busa, prilično izoliran od ostalih putnika.

– Slobodno je – rekao sam. – Mada imaš iza mjesta koliko hoćeš.
– Teraš me od sebe? – pitala me.

Upalila je svetlo iznad sedišta kako bi se smestila, pa sam je bolje promotrio. Crna kosa, kovrčava i duga, tamne smeđe oči, niska i ugodno popunjena, obla baš na pravim mestima. Nisam muška svinja, samo opisujem što sam video.
– Ne teram,  – rekao sam. – Uvijek je lijepo popričati s lepom devojkom. Samo sam mislio da želiš spavati. Kasno je.

– Znam – rekla je ona – ali ja u busu nikad ne mogu spavati. Radije pričam s nekim. A ti si jedini budan, pa sam pretpostavila da te muči isti problem.
– Pogodila si – ustvrdio sam. – Da se upoznamo, ja sam Ivan.
– Tihana, drago mi je.
Pružili smo si ruke, nasmešili se, a onda ona ugasi svjetlo. Šaptali smo o nama dvoma, o zanimacijama, poslu, nesretnim ljubavima, interesima. Nakon kojih sat-dva dotakli smo se teme seksa.

– Volim ga – kazala je Tihana.
Oči su joj se sijale u mraku.
– Volim na sebi osetiti muškarca.
– A ženu?
– Probala sam – rekla je. – Nije to za mene. Ali mi je drago da sam probala. Ti?
– Ja stalno spavam sa ženama.
– Budalo! – lupila me onako, nežno, prijateljski. -Nemoj me zafrkavati. Mislila sam jesi li ikad spavao s muškima?”

– Bi li ti pomoglo, poređenja radi e radi, kad bih ti ga sada izvadila i popušila?

Sad sam se iznenadio. Ona je moju šutnju protumačila kao pozitivan odgovor, pa počne prtljati oko mojeg šlica. U tri poteza mi je izvadila kurac i strpala ga u usta, halapljivo kao da je jedva dočekala. Krv mi je nabubrila komadinu do pune veličine, i ja uzdahnem kad je Tihana sklopila svoje usne oko glavića. Osetio sam kako jezikom prelazi preko otvora, a onda ga je izvadila i lizala celomm dužinom. Njene okusne bradavice oko moje jake žile što je tekla duž kurca, njene raspojasane usnice oko mojih jaja, niz kratkih poljubaca i razdražujućih ugriza učinili su da se predomislim u pogledu muškog pušenja. Sada sam znao da je ovo neusporedivo bolje.

Tihana, pomislio sam dok sam je milovao po toj crnoj kovrčavoj kosi, ovo je prekrasno. I dok je ona u sebe ubacivala najnežniji deo moje anatomije, ja sam je milovao po vratu i kosi, zalazio rukama ispod njene majice i tražio njene grudi, da osetim kakve su joj bradavice, da isprobam lepotu njene punoće pod svojim prstima, u svojim rukama. Ona je imala potpunu kontrolu nad mojim telom i ja sam prestao s istraživanjem njene skrivene intime. Prepustio sam se. Njenim usnama, jeziku, njenom divnom umeću oralnog seksa. Kad je osetila da sam bliži vrhuncu, u obradu je uključila i svoju ruku, pa mi je lagano drkala i sisala, i ja osjetim nadolazeći plimni val orgazma.

-Svršiću ću – šapnuo sam i izbacivao svoje seme u njena usta, a ona ga je gutala kako je ono nadolazilo. – Tihana, ovo je neverovatno pušenje.
– Sad ga možeš pospremiti – rekla je. – Kako ti se sviđalo?
Umesto odgovora sam je poljubio. Još sam joj na jeziku mogao probati slanoću sperme. Ljubio sam je, nežno i dugo.
– Bilo je divno – rekao sam. – Dokle putuješ?
– Do Splita – odgovorila je. – Tamo me čekaju moji. Ali ako želiš, možemo se dogovoriti da se negde nađemo.
– To bi bilo super – rekao sam. – Hoćeš li sada moći zaspati?
– Mislim da ne.
– Što kažeš da iskoristimo noć do kraja?
Nasmejala se i poljubila me.

Izašli smo nedugo potom i uzeli sobu u motelu pokraj Zadra. Soba je odisala ustajalošću, mala i skučena, sa začuđujuće čistom kupaonicom. Tihana je ostavila torbu iza vrata, pored moje, okrenula se i poljubila me. Nije prošla ni minuta, već smo ležali goli jedno na drugome. Ja sam se spustio do njene pičke i jezikom je dražio po klitorisu. Lizao sam je dugo i temeljito, ona se pripremala na orgazam nekoliko puta, ali nije ga bilo. Ne još. Utonuli smo u igru draškanja, izluđivanja i uživanja u njenom telu, koja je potrajala, da bih je napokon doveo do kraja. Svršila je neobuzdano, sva mokra i uzbuđena, stenjući kao atletičarka nakon iscrpljujuće utrke.

– Nadam se da je ovo bio samo početak – rekla je i privukla me bliže sebi.
Rukom mi je uzela kurac i lagano ga prodrkala. Stajao je, čvrst i gladak, spreman ući u nju.
– Hoćeš u mene?

Kimnuo sam. Uvela me u svoju vaginu. Osećao sam kako prodirem u mekoću njenog ženskog otvora i smestio se tamo kao dobrodošao gost. Nismo komplikovali, te noći, zadovoljili smo se u misionarskom položaju. Podupro sam se laktovima, a ona me obavila  nogama oko leđa. Tada sam započeo svoj rad, lagano kuckanje po njoj, melodičan niz ulazaka i izlazaka, nalik na atmosferičnu pesmu nedjeljnog predvečerja. Znao sam da je Tihana dobra i da je prava. Svaki put kad sam ušao u nju, bio sam toga svestan. I smeškao sam se od sreće, uprkos uzavreloj situaciji..

Ona je svršila prva. Više puta. Ja sam došao nakon njenog drugog orgazma, razlivajući se po njenoj unutrašnjosti.

– Zatrudnit ćeš -rekao sam kad sam ga izvadio, malenog i sluzavog.
– Onda ćeš me morati ženiti – nasmejala se.
Prevrnuo sam je uza sebe. Zaspali smo okrepljujućim snom, ta čekalo nas je i iscrpljujuće jutro.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar