31°C

Beograd

ŽELITE DA DOĐETE DO SAVRŠENSTVA: Nudimo vam odlične vežbe za unutrašnju stranu butina! (VIDEO)

S obzirom da se većina nas upustila u sređivanje svog tela na najbolji mogući način, posebnu pažnju posvećujemo treninzima, koji se odnose na problematičnije delove tela, a jedan od takvih zasigurno je i unutrašnja strana butina.

Slaba fizička aktivnost u kombinaciji sa nezdravom ishranom rezultira skupljanjem masnih naslaga na određenim područjima našeg tela. Jedno od tih područja svakako je i unutrašnja strana butina, sa koje je veoma teško ukloniti masno tkivo i dovesti ovu regiju tela u formu.

Ovo područje sklono je nakupljanju celulita, a usled nedostatka fizičke aktivnosti, tkivo gubi svoju čvrstoću. Ako se odlučite da ovu regiju dovedete u red, morate se pomiriti sa činjenicom da je reč o zaista dugotrajnom procesu, tokom kog morate biti uporni, ako želite da rezultati što pre postanu vidljivi.

Fitnes stručnjaci savetuju da telo prvo dovedete do idealne težine, pa da se pozabavite učvršćivanjem određenih mišićnih skupina, radeći vežbe specifikovane za posebne regije vašeg tela.

Kombinacija kardio vežbi i posebnih vežbi za unutrašnju stranu butina do leta će vašim nogama podariti perfektan izgled i zato je sada pravo vreme da sa treningom počnete, ako već niste.

Detaljan trening za ovu regiju tela, pogledajte ovde.

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Pixabay/Printscreen

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar