15°C

Beograd

Photo: Pixabay/Printscreen

Izvor: Lepota i Zdravlje

IDEALNA AKTIVNOST TOKOM PRAZNIKA: Kako do željenih kilograma uz samo jednu vežbu! (VIDEO)

Nekoliko kilograma viška tokom prazničnog perioda nisu nikakva novina, ali ono što jeste je nova taktika da uz pregršt ukusnih jela ipak zadržite i svoju liniju. Naravno, tajna je u fizičkoj aktivnosti, koja nas baš i ne raduje tokom praznika, ali dobra vest je da možemo održati liniju uz pomoć samo jedne vežbe, što neće izazvati preveliki napor tokom praznika!

Vežbanje ima mnoge benefite kako na naše zdravlje, tako i na naše telo i njegovu estetiku, a posebno je važno da ga u svoju rutinu uključimo, zbog užurbanog tempa života, koji nam ne daje priliku da se detaljno posvetimo nezi svog zdravlja. Potreba za odmorom tokom praznika, lenji dani i pregršt ukusne hrane, glavni su krivci nakupljanja kilograma.

Zato je idealna aktivnost tokom praznika trčanje, jer ne samo što sprečava nagomilavanje masnih naslaga, već razgrađuje i one postojeće, a uz to i pruža reset vašem umu, kome je zaista potrebno opuštanje nakon stresnih obaveza koje se na kraju godine uvek dodatno nagomilaju.

Za ovu aktivnost vam treba udobna odeća, stabilne patike i čvrsta volja, a svež vazduh biće dodatna anti stres terapija.

Iako svi znamo da trčimo, donosimo vam video sa stručnim savetima za tehniku pravilnog disanja i najučinkovitiji način trčanja, kada je gubljenje kilograma u pitanju.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti