12°C

Beograd

PROMENITE RUTINU: Samo uz pomoć ovih saveta možete imati izvajano telo!

Ne postoji jedna određena vežba ili neka posebna dijeta zahvaljujući kojima će određeni delovi vašeg tela izgledati savršeno. Na primer, izbacićemo slatkiše iz menija i raditi dnevno 100 čučnjeva i dobiti savršen stomak ili noge – ali nećemo dobiti željene rezultate. Izgubićete koji kilogram, ali vaše ruke, stomak ili noge neće biti kao izvajani. Zato morate promeniti životnu rutinu. Ovoga puta fokus stavljamo na savršen izgled butina. Uvedite u svoju svakodnevicu jogu ili pilates i brzo ćete primetiti rezultate.

Kardio vežbe, na primer, smanjiće vašu težinu, ali joga i pilates će izgraditi mišiće na vašim unutrašnjim i spoljašnjim butinama. Mnoge vežbe joge i pilatesa foksuirane su na donji deo tela i snagu u leđima, pa ćete zahvaljujući njima izgledati mršavije i zategnutije. Ovo su tri stvari kojih se morate pridržavati ukoliko želite da smršate uz pomoć joge ili pilatesa.

Doručak kao najvažniji

Naravno, uz vežbanje, morate povesti računa i o ishrani. Verovatno već znate koliko je doručak važan, ali imajte na umu da, ako se odlučite za dijetu ili da u danu pojedete samo jedan obrok, onda neka doručak bude glavni.

Jedite više manjih obroka

Najbolje bi svakako bilo da imate više manjih obroka, jer ćete tako ubrzati metabolizam.

Pazite na unos tečnosti

Pijte dosta vode, jer hidrira i čisti telo od toksina, a potrudite se da potpuno izbacite gazirane sokove.

Izvor: lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar