8°C

Beograd

Staro domaće jelo koje uvek iznova oduševljava: Savršen prebranac! (RECEPT)

Sastojci:

  • 1 kilogram tetovca
  • 3 – 4 glavice crnog luka
  • nekoliko čena belog luka
  • list lovora
  • zrna bibera

Zaprška:

  • 300 grama crnog luka ili praziluka
  • kašika masti ili ulja
  • mlevena paprika
  • so
  • biber

Priprema:

  • Pasulj obarite da provri, vodu prospite i nalijte drugu.
  • Dodajte iseckan crni luk, nekoliko čena belog luka, list lovora i nekoliko zrna bibera.
  • Kad se pasulj dobro raskuva ocedite vodu, pasulj dobro izgnječite varjačom, pa prespite u posudu sa pripremljenom zaprškom.

Happytv.tv
Foto: Shutterstock

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar