RECEPT ZA SAVRŠENE PALAČINKE: Otkrili smo tajnu čuvenog kuvara!
Pored ovog recepta, krajnje jednostavnog, Gordon Remzi tvrdi da je tajna savršenih palačinki i to što sastojke treba mešati žicom, a ne mikserom, a mleko sipati postepeno.
Potrebni sastojci:
Preporučeno

MINI KOLAČI SA JABUKAMA: Idealna voćna poslastica!

Torta Lubenica - zanimljiva, kreativna, inspirativna i naravno - ukusna!

RUČAK ZA ČISTU DESETKU! Jedan trik i meso će biti mekano i sočno
- 125 grama brašna
- 2 veća jaja
- 300 ml mleka
- prstohvat morske soli
- jedna kašika otopljenog putera
Priprema:
Pomešajte so i brašno, a u drugoj posudi jaja istucite ručnom žicom (mutilicom).
U sredini brašna napravite rupu, pa u nju dodajte umućena jaja i otopljeni puter.
U ovu smesu polako dolivajte mleko jednom rukom, a drugom sve mešajte žicom.
Ostavite da testo malo odstoji.
Dobro zagrejte tiganj, pa dodaje svega nekoliko kapi ulja i pržite palačinke na uobičajen način.
Izvor: Srbija danas
Foto: Twitter/Billion Vegans