23°C

Beograd

NEIZOSTAVNI DEO NEDELJNOG RUČKA: Domaća pileća supica!

Uživaćete u ukusnom toplom obroku...

Potrebno je:

600 gr pilećeg mesa (deo grudi, bubac, krilce i td.); 1 glavica crnog luka; 2 šargarepe; 2 zelene paprike; 4 krompira; 2 bamije; 2 manja paradajza; aleva paprika; biber; so; suvi začin: lovorov list; celerov i peršunov list; malo gotovih flekica.

Priprema:

Izdinstati seckan luk, dodati sečenu papriku i šargarepu, sečenu bamiju i dinstati. Dodati pileće meso malo sipati vode i dinstati. Dodati alevu papriku, seckan list celera. Dodati i krompir na kocke i paradajz na kocke. Naliti vodom i kuvati oko 50 minuta.

Dodati so, biber, začin i jednu šaku flekica. Kuvati još 5-6 min. Dodati peršunov list..

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar