-4°C

Beograd

NOVA POSLASTICA: KOH od čokolade!

Mekan i sočan desert koji postaje omiljeni porodični kolač.

Potrebno: 4 jaja; 6 kašika šećera; 2 vanilin šećera; rum šećer; 4 kašika griza; 100 gr čokolade; 800 ml mleka.

Priprema: Umutiti jaja sa šećerom dodati griz i šaku suvog grožđa. Dobro izmešati, pa sipati u podmazan pleh i peći 20 min na 200 stepeni. Mleko skuvati dodati vanilin šečer i 2 kašike šećera.

Dodati i 100 gr čokolade i rum šećer. Kad provri i čokolada se istopi, a koh ispeče preliti vruće mleko preko vrućeg koha.

Ostaviti da upije i ohladi se.

stil.kurir.rs
Foto: bakina tajna/printscreen/

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar