4°C

Beograd

NAJUKUSNIJA POSLASTICA: Čokoladni mus!

Jednostavniji recept za čokoladni mus sigurno nećete naći.

Sastojci:

  • kikiriki maslac
  • tamna čokolada ili mlečna sa stevijom
  • proteini s ukusom čokolade ili po vašoj želji


Priprema:

  • Rastopite čokoladu u jednoj posudi, a u isto vreme u drugu posudu podgrejte kikiriki maslac.
  • Maslacu dodajte rastopljenu čokoladu te zajedno mešajte na laganoj vatri.
  • Kada se sjedine, postepeno dodajte količinu proteina po vašoj želji, mešajući da se ne stvore grudvice.
  • Kada dobijete kompaktnu smesu, izlijte u čaše/posudice za posluživanje.
  • Desert stavite u frižider da odstoji dva sata.
  • Na vrh musa možete dodati i voće po želji.

žstil.kurir.rs
Foto: Shutterstock

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar