4°C

Beograd

STIŽU NAM SPECIJALITETI JESENI: OVE špagete će vas oduševiti!

Rešili smo da vas obradujemo receptom za špagete sa bundevom, kraljicom jeseni!

Sastojci:

1kg bundeve

250gr testenine po izboru (taljatele, špagete, pene)

malo đumbira

svež bosiljak

so, biber, kumin

Priprema:

Bundevu presecite na pola, očistite semenke, zatim isecite na manje kriške. U dublji pleh sipajte vode da prekrije dno i stavite kriške. Stavite pleh u prethodno zagrejanu rernu i pecite na 200stepeni narednih 20 minuta. Kada bundeva bude pečena izvadite je i odstranite koru. Bundevu izblendirajte sa ostalim sastojcima i poslužite sa obarenom testeninom. Brz i lagan recept koji možete poslužiti za ručak ili večeru!

Izvor: lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar