24°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Nezavisne

ŠTA KUVAMO DANAS Njegovo veličanstvo PAPRIKAŠ!

Danas vam donosimo recept za svinjski paprikaš sa tamnim pivom kojem nećete moći odoleti.

Potrebni sastojci

700 g svinjskog buta 

3 luka

1 šargarepa

200 g slanine (narezati na kockice)

5 češnjeva belog luka

2 sveže paprike

so, biber

1 kašika crvene paprike

2 kaškice čilija (ili malo ljute paprike)

0,5 l paradajz sosa

lovor

1 kašika brašna

čaša tamnog piva

krompir

PROČITAJTE JOŠ I OVO

Danas u ponoć ističe rok za prijavljivanje za 100 evra

VREMENSKA PROGNOZA ZA 5.JUN: Promenljivo oblačno, toplo, mogući pljuskovi!

NA SASLUŠANJU O POLITIČARU PEDOFILU: Igor Jurić danas daje iskaz pred Višim javnim tužilaštvom!

SKANDAL! SRAMNIJE NE MOŽE: Satanizuju Njegoša, dobijaju pare i pohvale, a Srbe ugnjetavaju

BILI SU NAJLEPŠI PAR BEOGRADA, A ONDA JE ON POŠAO U SMRT! Najtragičnija ljubavna priča ovih prostora!

Priprema

Narezati luk, papriku i slaninu i dinstati dok ne postane staklasto, dodati meso te podliti sa pivom.

Nakon toga dodati šargarepu, crvenu i ljutu papriku ili čili, te pustiti da se lagano krčka. Nakon pola sata dodati paradajz i lovorov list, so i biber. 

Pustiti da se još malo krčka, pa dodati brašno (razmutiti u čaši tople vode). Pustiti da se krčka skroz lagano dok ne zgusne.

Posebno skuvati krompir na velike komade i servirati sa mesom.

Prijatno...i javite nam utiske!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar