6°C

Beograd

Photo: Freepik

Izvor: lakirecepti.rs

DRUGAČIJE I INTERESANTNE: Hrskave raviole (RECEPT)

Pripremite raviole na drugačiji i interesantan način!

PROČITAJTE JOŠ

"NEKA POKAŽU TE PAPIRE, AKO UOPŠTE POSTOJE"! Kanga o optužbama da je falsifikovao dokumenta

REČI LAZANSKOG ODJEKUJU RUSIJOM: Srbija to nikada neće uraditi!

OBUSTAVLJEN SAOBRAĆAJ NA PUTU BOLJEVCI-OBRENOVAC: Ovo je trenutno stanje na putevima!

BUDVA PUNA TURISTA! Tokom praznika svi pohrlili na more, boravilo više od 6.000 gostiju, krcate plaže i kafići!

Ovako pripremljeni ravioli mogu se poslužiti kao predjelo, za ručak, večeru  ili užinu, sami ili uz salatu ili prilog po izboru. Paradajz sos možete napraviti sami, od svežeg paradajza i bosiljka, ukoliko želite ili možete koristiti kupovni, pripremljen za testanine.

PRIJATNO!

SASTOJCI:

  • 1 kesica raviola sa sirom
  • 1 kašika prezli
  • 1 kašika rendanog parmezana
  • paradajz sos po izboru (sa bosiljkom je preporuka)

NAČIN PRIPREME:

  1. Ugrejte rernu na 200 C.
  2. Raviole skuvajte prema uputstvu i iscedite.
  3. Prebacite raviole na pleh, koji ste postavili papirom za pečenje ili tanko podmazali i premažite ih tanko uljem.
  4. U maloj činiji pomešajte prezle i parmezan pa ih pospite po raviolama.
  5. Pecite od 12 do 15 minuta, ili dok ne postanu zlatno-žute.
  6. Servirajte sa paradajz sosom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar