26°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Novosti Magazin

MEDITERANSKA VEČERA: Italijanska kajgana, prste da poližeš!

Kombinacija mediteranskih začina učiniće ovu kajganu posebno ukusnom.

Italijanska kajgana je idealna večera za tople dane. Što više stavite začina, to će jelo biti ukusnije.

VAŽNO

NOVI KORONA PRESEK! Ovo su brojke za četvrtak 24. jun

KRIVOKAPIĆ SE ODREKAO SRBIJE! Srbima u Crnoj Gori matica nikada nije bio Beograd

RHMZ UPOZORAVA! U narednih sat vremena pljuskovi sa grmljavinom u ovim delovima Srbije

VUČIĆ SE OBRTIO GRAĐANIMA: Srbija se neće izvinjavati onima koji su svaku priliku koristili da je napadnu!

Sastojci:

-3 jaja

-Kašika maslinovog ulja

-Paradajz sa pulpom (količina po ukusu)

-Prstohvat smeđeg šećera

-Jogurt

-2 čena belog luka seckanog

-Pola glavice crnog luka

-Crvena paprika

-Začini: peršun, ruzmarin, origano

PROČITAJTE JOŠ

REČNA POLICIJA PRETRAŽUJE DUNAV! Prijavljen nestanak muškarca

EKSPLOZIJA KOD ĆIĆEVCA: Povređene dve osobe

VUČIĆ DODELIO UGOVORE NAJBOLJIM DIPLOMCIMA MEDICINE: Vi predstavljate budućnost naše zemlje! (VIDEO)

IZAŠLA REŠENJA TESTA IZ MATEMATIKE: Proverite kako ste uradili!

"MOJ ŽIVOT NIJE ŽUTA STRANICA!": Bojan Marović specijalno za HAPPY BSC otkriva SVE o svom trenutnom LJUBAVNOM ŽIVOTU! (INTERVJU/FOTO)

Priprema:

U tiganju zagrejati maslinovo ulje, pa dodati sitno iseckani crni luk i papriku. Dinstati dok povrće ne omekša. Uz mešanje dodati pulpu od paradajza i smeđi šećer i kuvati dok tečnost ne ispari.

Koristeći drvenu kašiku, napraviti tri rupe u pripremljenu smesu i u njih razbiti jaja i posuti peršunom. Poklopiti tiganj i na laganoj vatri spremati večeru dok jaja ne budu dovoljno pržena.

U dubljoj posudi pomešati jogurt sa belim lukom i začinima, i poslužiti kao sos uz jaja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar