2°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

ODLIČNA IDEJA ZA ZDRAV RUČAK: Punjene pečurke!

Sjajna ideja za ručak ili predjelo ovog puta su punjene pečurke. Mogu se služiti kao dodatak glavnom jelu a uz toskana salatu ukus postaje neodoljiv.

Zapečene spolja a sočne iznutra, čine ovaj obrok laganim i zdravim. Punjene pečurke su poseban specijalitet kojim ćete impresionirati goste i ukućane. Brzo se i lako pripremaju. Nije potrebno kulinarsko umeće već malo pozitivne energije i dobićete savršen obrok koji može često biti zastupljen na vašoj trpezi.

PROČITAJTE JOŠ: ZDRAV RUČAK U TEGLI!

Sastojci: 

1 pakovanje (400 g) salate šampinjona 
– 1 šolja paradajz pelata

– 1 kašika maslinovog ulja
– 100 g sira po izboru (kačkavalj, bri, buđavi sir, mozzarela…)
– 2 kašike parmezana
– So, biber, peršun

PROČITAJTE JOŠ: EVO KAKO ZELENI ČAJ UTIČE NA LJUDSKI ORGANIZAM!

Sastojci
(za serviranje)

Uputstvo za pripremu
1. Šampinjone operite i skinite im drške.
2. Napunite ih paradajz pelatom (ukoliko pelat nije začinjen, dodajte malo soli, bosiljak i origano).
3. Preko svake pečurke dodajte komadić sira.
4. Pospite parmezanom, biberom, solju i peršunom.
5. Pecite na 200 stepeni oko 25 minuta.
6. Poslužite toplo uz Toscana salatu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad