18°C

Beograd

JOGURT DIJETA: Pročistite telo i smršajte!

Uz ovaj jelovnik možete za nedelju dana da izgubite i do sedam kilograma. Ishrana zasnovana na ovom napitku veoma brzo topi masne naslage, a probiotske kulture iz jogurta poboljšavaju crevnu floru.

Odličan način da očistite organizam od štetnih toksina i da pritom izgubite višak kilograma jeste da ubacite jogurt u svakodnevnu ishranu. Dijeta zasnovana na ovom napitku veoma brzo topi masne naslage, a probiotske kulture iz jogurta poboljšavaju crevnu floru i održavaju je zdravom, pišu Novosti.

Tokom sedam dana ove dijete možete da izgubite i do sedam kilograma. Plan ishrane je poprilično rigorozan, pa stručnjaci savetuju da se posle sedam dana neko vreme vratite normalnoj ishrani. Pauza bi trebalo da traje najmanje mesec dana, a posle možete opet primenjivati ovaj režim ishrane. Kako se kilogrami posle sedam dana od dijete ne bi vratili, trebalo bi jednog dana u toku meseca da odradite detoksikaciju i pijete samo jogurt.

Jelovnik podrazumeva da jogurt kombinujete sa što više voća i povrća i tako pravite zdrave i ukusne obroke. Takođe možete da jedete ribu, piletinu ili ćuretinu u manjim količinama. Dok traje dijeta, dozvoljeno je da jogurt u nekim obrocima zamenite pavlakom ili kiselim mlekom.

Ukoliko osetite nadutost u stomaku ili se pojave neki drugi problemi sa stomakom i probavom, odmah prestanite sa držanjem dijete i vratite se uobičajenoj ishrani.

novosti.rs
foto pixabay

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar