16°C

Beograd

IZAZVAĆETE KATASTROFU: Ove tri stvari se ne rade tokom ljubavnog čina!

Seks može da bude strastven ili nežan, brz ili polagan, dug ili kratak... i tako bi mogli unedogled, što znači da ovaj vid ljudske aktivnosti omogućava raznoliko ponašanje. Ipak, i pored toga, neki red mora da postoji, pa vam zbog toga skrećemo pažnju na tri stvari koje nikako ne bi trebalo da radite u krevetu.

Nervoza - jedno je kad ste nervozni zato što niste sigurni da li ćete biti dobri u krevetu, ali kad pokazujete nervozu zato što partneru treba više vremena da postigne orgazam, to je vrlo, vrlo nepristojno ponašanje koje će sigurno uvrediti drugu stranu.

Eksperimentisanje bez pristanka - ako partner želi da isproba, recimo, analni seks, red je da o tome popriča s partnerkom, a ne da je dovede pred svršen čin ulaskom u njen anus usred igre... Isto važi i za ejakulaciju u usta tokom oralnog seksa, vezivanje i slične igrice.

Potpuna izolacija - neki su u krevetu vrlo pričljivi i aktivni, ali ima i onih koji zapravo ničim ne daju do znanja da su upravo u tom trenutku partneri u seksu - nema zvukova, gestova, znakova, reči... Ničega. To se može tumačiti na samo dva načina (i nijedan nije dobar) - ili vam je cela stvar mučna i jedva čekate da se završi ili ste toliko sebični da se koncentrišete samo na svoj užitak. Zaključak - ni slučajno nemojte tako da se ponašate.

Ima toga još, naravno, da ne spominjemo gledanje na sat, proveravanje mobilnog telefona i slično... ali, ove tri stvari su temelj pristojnog ponašanja u krevetu.

Izvor: Prva
Foto: Thinkstock

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar