25°C

Beograd

OVO MORATE DA ZNATE: Koliko često žene u braku vode ljubav? (FOTO)
Iako je svaki brak drugačiji, a odnosi između partnera ne mogu da se upoređuju, poslednje istraživanje sprovedeno na uzorku od 300 parova otkrilo je zanimljive podatke.

Uz brojne životne obaveze i probleme, decu i posao, vrlo je teško sačuvati savršen odnos sa partnerom, prepun emocija i strasti. To dokazuju odgovori brojnih žena na pitanje: “Koliko često vode ljubav?”.

U anketi sprovedenoj na više od 300 parova različite životne dobi, otkriveno je da gotovo polovina (47 posto) vodi ljubav jednom nedeljno, a njih gotovo 10 posto to čine samo dva puta mesečno.

Žene u braku koje govore da im seks sa partnerom jednom nedeljno ili dva puta mesečno savršeno odgovara, zapravo nisu nikakva retkost. Razlog toga su upravo životne prepreke, stres i obaveze zbog kojih seks vrlo brzo može postati predvidiv, pa čak i dosadan – objašnjavaju stručnjaci.

Isto tako, istraživanje je potvrdilo da ukoliko ređe vodimo ljubav, to će nam strast i potreba za seksom postajati sve manja.

Zanemarivanje strasti i manjka intimnosti, što je u poslednje vreme sve češće prisutno između partnera, često dovodi do preljuba, pa čak i razvoda.

Izvor:nadlanu.com
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar