12°C

Beograd

NADAMO SE DA SE NIKADA NEĆETE NAĆI U OVAKVOJ SITUACIJI: Signali koji otkrivaju da vašem momku nedostaje BIVŠA!

Nadamo se da se nikada nećete naći u ovakvoj situaciji...

Biti zaljubljen u nekoga ko svoju prošlost nije ostavio iza sebe definitivno je jedna od težih stvari u ozbiljnoj vezi. Nekada ljudi u novu vezu uđu pre nego što "zaleče slomljeno srce", pa time sebi dodatno zakomplikuju ljubavni život.

Postoje, međutim, znakovi koji mogu da otkriju da vašem partneru nedostaje bivša devojka.

Fotografije i pokloni

Ako vaš partner još uvek ima fotografije bivše devojke na svom telefonu i poklone koje je od nje dobio, i koje smatra vrednim, to će verovatno kod vas proizvesti sumnju. U tom slučaju bi trebalo da obavite iskren razgovor o tome i da razjasnite situaciju.

Poređenja

Spominjanja imena bivše devojke i prisećanja na prošlost, poređenja vaših navika, ličnosti, smisla za modu i drugih stvari sa onim što je predstavljala ta devojka je razlog za brigu. To može da se dogodi povremeno tokom određenih razgovora, ali ako pređe u rutinu, to može da se smatra alarmom na koji bi trebalo da obratite pažnju.

Izlasci na ista mesta

Ukoliko vaš partner preferira da vas vodi na mesta na koja je ranije odlazio sa bivšom devojkom, to pokazuje da pokušava da sledi staru šemu i oživi stara sećanja.

Prijateljstvo sa bivšom

Sasvim je normalno ostati u dobrim odnosima sa bivšom devojkom kada muškarac u potpunosti iza sebe ostavi prošlost i više ne gaji osećanja prema njoj. Ali ako on traži načine da ostane u kontaktu sa njim, to može da bude pokazatelj da ipak želi nešto više od samog prijateljstva.

Porodica bivše devojke

Nema ništa loše u tome da se bude pristojan prema članovima porodice bivše partnerke, ali posle raskida nije baš sasvim normalno nastaviti biti deo porodičnih okupljanja. To pokazuje da je vaš partner još uvek vezan za njenu porodicu ili da pokušava da bude aktivno umešan u njihov život zbog nekog razloga.

Izvor: Glossy.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar