°C

Beograd

KAKO DA ZAVEDETE OSOBU KOJA VAM SE DOPADA? Naučite sve o govoru tela koji NIKOGA ne ostavlja ravnodušnim! (FOTO)

Govor tela je alfa i omega za samce. Nije važan tek kontakt očima – pravo držanje tela takođe može otkriti muškarcima puno o tome želimo li flertovati ili osećamo averziju. Kako ubuduće ne bi došlo do nesporazuma, donosimo vodič za prave gestove!

Pravi govor tela

Nalazite se u kafiću i želiš privući njegovu pažnju? Onda obavezno pripazi na držanje tela! Ispravi leđa, ramena povuci prema nazad i uspravno drži glavu – to puno govori o tebi. Osim što ćeš mu tako upasti u oko, pokazaćeš mu da si samouverena, a u njemu će se probuditi zanimanje i lovački instinkt.

Ono što ni u kom slučau ne smete uraditi: imati „zatvoreno“ držanje tela!

Želiš da te primeti i to na pozitivan način – ako sediš s prekrštenim rukama, nikad neće doći na ideju da si zainteresovana za njega – upravo suprotno. U njemu će se probuditi nezainteresovanost. Sada nedostaje još kontakt očima i onda će dalje sve ići samo od sebe.

Prava gestikulacija

Sve smo već bile u situaciji kad nam je prišao neki zgodan lik i počeo pričati s nama, a nismo znale šta bismo s rukama. Naravno da sada nećemo savetovati da se ponašaš superseksi – na primer, kao u filmovima: grizi usnu, napravi balon od žvake ili vrti uvojak kose oko prsta – ne!

S pravim gestovima mislimo na sasvim mali signal koji šaljemo, a ne izgleda nimalo jeftino: dakle, miluj unutarnju stranu ručnog zgloba ili dlanove. Tako ćeš pokazati otvorenost i potvrditi mu da te zanima! Stavi ruke na sto i sasvim polako klizi prstom po unutarnjoj strani zgloba sve do podlaktice.

Ovo uvek pali: smešak!

Tvoj lepi, prirodan i sjajan smešak odmah će ga oboriti s nogu. Prema istraživanju univerziteta Kolumbija, muškarci se pale na žene koje se puno smeju i smeškaju – to i nije neko veliko čudo, zar ne?

Izvor:glossy.rs
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar