0°C

Beograd

KVALITETNA I SREĆNA VEZA: Ovi znakovi ukazuju da vam je partner i najbolji prijatelj! (FOTO)
Da li ponekad osećate kao da vam je partner ujedno i najbolji prijatelj? Sjajno ako je tako, a evo znakova koji pokazuju da jeste.

Razumete njegov smisao za humor

Smejete se zajedno do iznemoglosti i u potpunosti delite smisao za humor. Imate i interne šale, upravo zbog toga što se tako dobro razumete.

Vaša veza je zdrava

Ne provodite svaki sekund zajedno jer poštujete i međusobnu potrebnu da vreme provedete i sa prijateljima, porodicom... Balans je jako važan.

Imate zajednička interesovanja

Iako svako od vas ima individualan identitet, delite mnoštvo zajedničkih interesa. Imate i neke zajedničke aktivnosti u kojima uživate.

Verujete jedno drugom

Poverenje je veoma važno u svakoj vezi, posebno u ljubavnoj. Kada vam je partner ujedno i najbolji prijatelj, verujete mu dovoljno da možete da mu kažete sve, svaku svoju tajnu. Jedno drugom govorite sve i nema osuđivanja ni sa jedne strane.

Poštujete granice jedno drugog

Parnter zna i razume granice koje ste postavili i nikada vas ne "gura" preko. Nikada se namerno ne ponašate tako da onom drugom bude neprijatno i verujete jedno drugom dovoljno da možete da razgovarate otvoreno ako se nenamerno "približite ivici".

Brinete o partnerovim potrbama

Naravno, i on brine o vašim. Tako je to kada ste najbolji prijatelji – uvek ste tu jedno za drugo, i u lepim i u ružnim situacijama.

Podržavate jedno drugo

To što se toliko volite ne znači da niste svesni mana koje partner ima. Uprkos tome, uvek ste tu da jedno drugo podržite, pa i da branite jedno drugo pred drugima ako za tim ima potrebe.

Podržavate partnerove ciljeve

Kada je partner vaš najbolji prijatelj, njegovi snovi postaju vaši i podstičete jedno drugo da ostvarite svoje snove i pomažete u tome.

Divno je imati osobu koja vam je partner i najbolji prijatelj, osoba sa kojom delite sve. Zapravo, i ne bi trebalo da pristanete na manje od toga...

Izvor:mondo.rs
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar