12°C

Beograd

Photo: Metro.co.uk

Izvor: Telegraf.rs

MUŠKARCI POLUDELI ZA OPASNIM TRENDOM U MASTURBIRANJU: Ne igrajte se vatrom!

U želji da sebi priušte što bolje zadovoljsto, muškarci često potežu za različitim stvarima uz pomoć kojih mogu da masturbiraju.

Tako je jedan anonimni korisnik Reddita otkrio da je utrljavao pastu za zube u penis kako bi produžio svoju seksualnu izvedbu.

Međutim, umesto zadovoljstva osetio je užasne bolove, poput uboda, koji su trajali nekoliko dana kasnije.

- Bolelo me je svaki put kada pomerim noge. Tog dana nakon masturbacije kada sam išao u toalet i skinuo svoje pantalone video sam promene na koži. Cela intimna regija mi je bila upaljena i crvena, a neki delovi kože su počeli da se ljušte - napisao je.

S obzirom na to da ovo nije prvi put da ljudi pokušavaju da se samozadovoljavaju koristeći pastu, stručnjaci su ponovo počeli da upozoravaju ljude da nikako to ne rade jer mogu da izazovu užasna oštećenja kože.

- Na internetu možete naći različite priče o tome kako pasta za zube može da poboljša vaš seksualni život, ali nijedna od njih nije tačna. Šta više, ovo sredstvo za održavanje oralne higijene može da izazove ozbiljne posledice po zdravlje. Pasta sadrži jake abrazive, sastojke za izbeljivanje i ulje peperminta, koji iritiraju kožu i izazivaju crvenilo i perutanje - objasnila je ginekolog Vanesa Makej.

Kada je reč o lubrikantima, najsigurniji i najženiji su oni koji sadrže silikon ili lubrikanti na bazi vode koji su posebno dizajnirani za seks.

Žene koriste pastu za zube kako bi suzile vaginu

Osim što muškarci utrljavaju ovo sredstvo na svoju intimnu regiju, nedavno je jedna žena otkrila da je probala da koristi zubnu pastu kako bi suzila svoju vaginu. Naravno da je ovo još jedna teroija koja može da se štetno odrazi na zdravlje

. - Stavljanje paste u vaginu ili na vulvu, ne samo da će izazvati neprijanost već može da izazove ozbiljno oštećenje prirodne flore vagine, a to dalje može da dovede do nastanka opasnih infekcija kao što su bakterijska vaginoza i kandida - objasnila je ginekolog Vanesa Makej.

Komentari korisnika (2)

sasa

Preradjeno motorno ulje je zakon.

Zare

Bolja je kravlja balega. Sveža, od nepomuzene krave.


Ostavite komentar