14°C

Beograd

Photo: instagram/printscreen

Izvor: Krstacira.rs

MALE TAJNE Gde vas muškarac ljubi otkriva da li vas voli!

Ako imate dilemu da li je zaljubljen u vas, samo mu se dopadate ili u vama vidi prijatelja, obratite pažnju gde vas muškarac ljubi – savetuje stručnjak ѕa veze dr Dejvid Benet. Jer nije svejedno gde “završavaju” poljupci i navodi nekoliko najčešćih mesta, a da to nije francuski poljubac.

U obraz

– Ako vas osoba sa kojom ste u vezi ljubi najčešće u obraz, moguće je da nije ni seksualno ni u romantičnom smislu zainteresovana za vas – kaže dr Benet. – Ali ukoliko ovi poljupci nisu jedini, onda su slatki mali podsetnik da vas partner voli.

U čelo

– Ovo je znak da između vas postoji velika bliskost i da ste partneru privlačni i dragi u isto vreme. Poljubac u čelo je i način da druga strana iskaže zaštitnički stav i podršku.

MASKI PROTIV ZAGAĐENJA NEMA U APOTEKAMA VEĆ U FARBARAMA: Evo koliko koštaju i koje su efikasne!

U vrat

– Ukoliko vas partner ljubi u vrat, znači da pokušava da vas dovede u iskušenje da pokažete da ste ranjivi. To je istovremeno i snažna erogena zona, pa je svrha ovih poljubaca da vas uzbude.

U stomak

– Poneki poljubac u stomak, znači da je partner sasvim opušten, oseća snažnu bliskost, ali ga i seksualno privlačite Malo je verovatno da će vas u stomak poljubiti neko kome ste samo prolazna avantura.

Po celom telu

– To pokazuje da partnera veoma privlačite i da je izuzetno zainteresovan za vas – objašnjava stručnjak za veze. – Želi da budete intimni i da istraži svaki milimetar vašeg tela. Zvuči savršeno, zar ne?!


PROČITAJTE I OVO

POSLEDNJI OPROŠTAJ OD NAŠE NEDE: Minut ćutanja i reči koje kidaju dušu!

KRUŠEVAC POD BLOKADOM Specijalci na ulicama grada!

DELFINI POTOPILI I RUMUNE: Lale spremite se, vi ste sledeći!

MINISTAR ŠARČEVIĆ: Nastava neće biti skraćivana ili otkazivana! Pratimo pomno situaciju sa zagađenjem!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti