2°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

EROTSKI HOROSKOP ZA FEBRUAR Evo gde vas čeka uzbuđenje

Tokom februara mnogo uzbuđenja, akcije i strasti će biti među svim znacima zodijaka. Neki će od seksualnih naboja pucati u krevetu, drugi u autu, a ima i onih koji će svoje strasti pokazati i na javnom mestu.

Ovan

Nešto će vas terati na akciju. Naglašena vam je mogućnost jakih strasti na radnom mestu, kao i prejakih varnica sa nekim sa posla ili sa nekim koga znate preko posla. Kako vam je naglašen aspekt napetog intenziteta, može se dogoditi da uletite u neku šemu sa nekim ko vam je nadređen.

Bik

Vi ćete akcijati po tajnim mestima. Možete očekivati seks kroz putovanje, u prirodi, van očiju javnosti ili prosto na nekom skrivenom mestu. Iako će vam ova ideja delovati ludo, nemojte previše razmišaljati - niko vas neće otkriti niti videti.

Blizanci

Može se dogoditi da završite u krevetu nekog prijatelja ili poznanika. Naglašeno vam je seksualno približavanje kroz polje prijateljstva. Stoga ako vas neko od šarmantnih prijatelja pozove da svratite na kafu, moguće je da ćete završiti na tom istom stolu na kom se nalaze šoljice.

Rak

Erotika vam je naglašena, a erotski aspekti ukazuju na to da veliki broj vas ima veoma jaku hemiju sa nekim ko vam je nadređen. Možda završite u zagrljaju šefa, mentora... Bićete pozvani u kancelariju, a stvari mogu krenuti malo strastvenije nego što očekujete. Pazite da vas ne vide kolege.

Lav

Vi ste kraljevi svakako, ali ovog puta ćete biti omamljeni od jedne osobe koju često srećete, ali ranije niste obraćali pažnju na njenu izraženu seksualnost. Upravo ta osoba može vam predložiti neko nesvakidašnje mesto za seks ili vam predložiti grupni seks. Izbor je na vama.

Devica

U februaru možete očekivati seksualne odnose sa nekim iz vaše prošlosti. Može to biti bivši dečko ili neko sa kim ste imali veoma kvalitetan seks. Privlačnost možete osetili i sa osobom koja ima veze sa novcem, u smislu da radi sa njim, od takve energije lomiće se kreveti.

Vaga

Predstoji vam pojačan seksualni nagon kroz javna mesta, na eminentnim događajima ili važnim za vašu familiju. Možda se na nekom porodičnom slavlju pojavi osoba koju dosad niste viđali, ali takav seks pamtićete dugo. Ne unosite emociju u svoje seksualne aktivnosti, može se dogoditi da ćete biti povređeni.

Škorpija

Očekuje vas veoma dobar period za seks, ali velike predispozicije su da se nađete u postelji nekoga iz vaše okoline. Možda neko iz komšiluka ili neko koga gledate već duže vreme.

Strelac

Vama će erotske strelice bacati neko koga budete sreli kroz kafiće, kafane ili na nekim mestima muzičkih, kao i sportskih dešavanja. Savet, pričuvajte se neželjene trudnoće ili polnih bolesti.

Jarac

Naglašena su vam erotska dešavanja kroz polje kuće ili doma. To može biti neko ko dolazi u vašu kuću ili ko će se jednom zadesiti kod vas. Upravo ta osoba će vas osmehom raskopčati.

Vodolija

Uvek drugačije, stoga vam predstoji mogućnost seksa u prevoznom sredstvu. Možda vas potpuno bude raspametila osoba koju ćete negde prevesti ili ona vas. Iznenadićete se idejama te osobe. Uživajte.

Ribe

Bićete ulovljeni u mrežu dominantne osobe, a ona će odisati erotikom, što će vas omamiti. Predstoji vam uzbudljiv seksualni život, vrele akcije u liftu ili kraj neke vode. Bazeni i saune su takođe u opticaju, pa očekujte bolje scene od onih koji se prikazuju u porno filmovima.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti