7°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: HAPPYBSC

ŽENE, NE POKUŠAVAJTE: Zbog jedne "muške" navike žene raskidaju!

Kada žene primete ovu osobinu kod partnera, istog trenutka nesvesno počinju da se udaljavaju od njega.

Da bi ljubavna veza bila kvalitetna ona mora da se temelji na beskrajnom poverenju i podršci, a ujedno da se neguju ljubav i strast između partnera.

Međutim, čak i u dugogodišnjim vezama i brakovima, parovi se suočavaju sa brojnim svađama, nerazumevanjem i razmiricama.

Iako je jedini recept za narušene odnose zapravo iskren i dug razgovor, eksperti za veze ističu da moramo ponekad da "spustimo loptu", odnosno pokažemo spremnost da rešimo problem. Ističu da nikako ne guramo stvari pod tepih i da budemo spremni na kompromis.

ONE SU PRELJUBNICE Pogledajte kada žena počinje da vara partnera

Međutim, mnogi ljudi kada u vezi ili braku nastupi problem počinju da pokazuju potrebu da budu u pravu.

Ova osobina se češće posmatra kao "muška", ali nije strano ni da pripadnice lepšeg pola takođe ne žele da čuju drugu stranu i insistiraju uvek na svojoj priči.

Na ovaj način, upozoravaju stručnjaci za ljubavne odnose, možete izazvati kontraefekat i zapravo odgurnuti partnera od sebe.

U slučaju da osoba ima izražen ego, odnosno pokazuje da je nezrela i ne želi da promeni svoje ponašanje i stav, čak i uprkos najvećoj ljubavi, emotivna veza je najčešće osuđena na propast. Jednostavno, niko ne želi pored sebe partnera koji je nezreo i ne zna da se nosi sa svojim emocijama.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti