13°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Lovesensa

PO OVIM ZNACIMA MOŽETE DA SAZNATE KADA ĆETE PRONAĆI SRODNU DUŠU: Možda trenutno ne vidite svetliju stranu ljubavi, ali vreme je da promenite perspektivu!

Retki su oni koji iz provog pokušaja pronađu ljubav svog života, a mnogo nas u životu je prošlo kroz razne izazove, razočaranja ili promašaje na putovanju ka ostavrenju romantične želje.

Da, prošli ste mnogo toga i možda zbog vaših negativnih iskustava više ne želite ljubav, ali jednoga dana ćete to zaista ponovo poželeti. Svi bolovi i emotivne rane koje su vam zadale toksične osobe, uskoro neće biti važne. Potrebno je da iscelite sebe Vi ste kreator svog života, možete isceliti sve svoje rane, a oko vas je puno pomagača koji vas mogu podržati u toj transformaciji. Vi zaslužujete apsolutnu ljubav, ona je već u vama. A divna partnerska ljubav će se dogoditi kada za nju budete potpuno spremni.

SAZNAJTE I OVO:

OVU BILJKU TREBA DA IMA SVAKA KUĆA! Danju ČISTI vazduh, a noću PROIZVODI kiseonik! (FOTO)

SELAKOVIĆ: Laži Marinike Tepić nisu napad na mene, nego na predsednika Vučića

CRKVA DANAS SLAVI VELIKI PRAZNIK: Izgovorite ovu molitvu za spas i blagostanje

Možda trenutno ne možete da vidite svetliju stranu ljubavi, ali vreme je da promenite perspektivu. Jednoga dana u vaš život ući će osoba koja će vas podsetiti koliko zapravo ljubav ima divnih blagodeti. To je osoba koja donosi voljenje, poštovanje i podstiče vas na stalni rast. Ona će biti uz vas kada vam zatreba, i kada ste nezadovoljni i kada ste potpuno srećni. Biće tu i držaće vas za ruku čak iu trenuvima kada će mnogi otići. Pokazaće vam da zaslužujete i više nego što ste mislili. Biće spremna sa vama da ode na kraj sveta. Tu je kako bi vas podsticala da se stalno razvijate, napredujete i širite svest o svojim mogućnostima.

Jednom kada zacelite svoje rane, radite na svom duhovnom razvoju i osvestite svoju ljubav, ona će se pojaviti i uputiti vas tamo gde treba da budete - u centru ljubavi. Pomoći će da brige nestanu i biće tu da vam pomognu da se suočite sa svakim izazovom. Kada vam se na vašem zajedničkom putovanju pojave prepreke, bićete vam lako da se sa njima suočite i da ih zajedno prevaziđete. Univerzum ima savršen plan za vas, a vaš zadatak je da se podsetite koliko vaše srce zaslužuje da nađe svoje pravo srodno srce. Hrabri ste, jaki i fantastični - možete ostvariti sve što ste zacrtali na ovom svetu. Vaša prava osoba je trenutno u potrazi za vama i samo je pitanje vremena kada ćete sresti. Bez obzira na izazove, nastavite da verujete u LJUBAV!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar