15°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Glossy.rs

DA LI STE ZNALI KOJE TIPOVE ŽENA MUŠKARCI NE VOLE U VEZAMA: Ove grupe nikako dobro ne prolaze

Proverite da li vi spadate u neku od ovih grupa.

Žene koje non-stop uživaju u tračevima

Žene koje negativno govore o drugima i omalovažavaju sve oko sebe definitivno će odbiti svakog muškarca. Ponekada možete nešto da prokomentarišete o nekome, ali ne i da vam to postane prioritet. Muškarci ne razumeju zašto žene imaju potrebu da stalno nešto pričaju ili da prigovaraju. Oni se vode jednostavnom logikom – ako mi nešto smeta, to ću sam da promenim, a ako ne mogu, onda ću da se povučem.

Žena koja je opsednuta dijetama

Ako vam je svaka druga rečenica: ‘“Uh, neću to da jedem jer ima previše kalorija“, to će da ga vrlo brzo otera od vas. Ali ako mu još počnete da prigovarate u stilu: “Zašto piješ pivo, pa znaš da to goji“, ekspresno će da pobegne od vas! Muškarci vole kad su devojke opuštene i znaju kako da uživaju u životu. Naravno, to ne znači da ćete osam puta dnevno da jedete na primer ćevape između obroka, nego da ponekad jednostavno otpustite kočnice i prepustite se slatkom uživanju. 

SAZNAJTE I OVO:

OVU BILJKU TREBA DA IMA SVAKA KUĆA! Danju ČISTI vazduh, a noću PROIZVODI kiseonik! (FOTO)

SELAKOVIĆ: Laži Marinike Tepić nisu napad na mene, nego na predsednika Vučića

CRKVA DANAS SLAVI VELIKI PRAZNIK: Izgovorite ovu molitvu za spas i blagostanje

Žena koja mnogo priča o poslu

Divno je da voli te svoj posao, ali nema nikakve potrebe da drugima a naročito dečku punite glavu o rokovima, kolegama, šefu ili poslovnim prezentacijama, jer će biti jasno da nemate niti jednu drugu temu o kojoj biste razgovarali. Muškarca možda zanima, na primer, šta mislite o njemu, šta biste želeli da radite kada niste na poslu, vaši hobiji, vaši stavovi… Ako želite da imate dečka,vreme je da prestenete da razmišljate isključivo o poslu i počnete da živite život.

Žena koja je nezadovoljna svojom rodbinom

Vrlo su retki su oni koji imaju savršenu rodbinu, koji se nikad nisu posvađali sa nekim i koji sa svima imaju genijalne odnose. Međutim, to nije razlog da neprestano pričate o tome i da ih ogovarate. Ako nemate nešto dobro reći o rodbini, preskočite tu temu.

Žena koja glumi majku

Obično neke žene smatraju da sve znaju, pa se tako i ponašaju – poput vrhunskog savetnika. Imaju osećaj da moraju da čuju sve probleme ovog sveta i naravno žele da ih reše u trenu, jer ko bi to znao bolje od njih?! Opsednute su time da dečka stalno gnjave gomilom pitanja, a potom mu da mu dele “mudre savete“. Činjenica je da niti jedan dečko ne želi da izlazi sa svojom mamom!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.


 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar