13°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: wannabemagazin

OVO SU TRI NAJVAŽNIJE LEKCIJE NAKON RASKIDA!

Sigurno ste bar jednom do sada prošli kroz težak raskid, kada ste mislili da ništa više neće biti kao pre, da ne možete da nađete osobu sa kojom ćete biti srećni…

U FOKUSU:

SAVET BEZBEDNOSTI DANAS O KOSOVU: Razmatra se izveštaj generalnog sekretara UN o radu Unmika

DRAMA U BEOGRADSKOM TRŽNOM CENTRU: Manijak pokušao da siluje devojčicu (10) u toaletu

OLUJA SA JADRANA KRENULA KA SRBIJI: Bura u Dalmaciji, upaljen meteoalarm u Republici Srpskoj

KARI UKRAO JOKIĆU ŠOU: Genijalni Stef ubacio Nagetsima 53 poena, Srbin blizu tripl-dabla (VIDEO)

KADA DIJETA POSTANE BOLEST! Ovo su neke od SULUDIH metoda koje su ljudi isprobavali!

To zaista jeste bolan period, često se osećamo kao da smo odbačeni ako nas je partner ostavio, a mi smo imali toliko planova sa njim…

U takvim situacijama teško da možemo “trezveno” da razmišljamo jer smo obuzeti emocijama.

Svakako je potrebno izvesno vreme da prođe da biste shvatili kako stvari zaista stoje, da biste preispitivali i svoje i partnerove postupke i prihvatili situaciju takvom kakva jeste. Konačno, kada prebolite, shvatićete koje lekcije je trebalo da naučite tim raskidom.

Postavljate granice

Bilo da ste vi bili ostavljeni ili ste napuštali partnera, to je proces kroz koji vi otkrivate i postavljate svoje granice. Vremenom ćete shvatiti šta sve možete da tolerišete, a šta ne i u kakvim situacijama možete da napravite kompromis. U sledećem ljubavnom odnosu sigurno ćete znati bolje da se postavite.

Razmislite da li ste u dosadašnjim vezama davali previše od sebe ili ste imali problem sa iskazivanjem emocija, kao i da li ste možda pristajali na manje od onoga što zaslužujete. U svakom slučaju, raskid osim što je bolan, on je i dobra lekcija i način da preispitamo sebe, ali i partnere koje biramo.

SAZNAJTE I OVO:

OVU BILJKU TREBA DA IMA SVAKA KUĆA! Danju ČISTI vazduh, a noću PROIZVODI kiseonik! (FOTO)

SELAKOVIĆ: Laži Marinike Tepić nisu napad na mene, nego na predsednika Vučića

CRKVA DANAS SLAVI VELIKI PRAZNIK: Izgovorite ovu molitvu za spas i blagostanje

Shvatate šta zapravo želite

Kad smo mlađi, često biramo partnere na osnovu fizičkog izgleda. Tek kasnije, kada prođemo kroz nekoliko veza, shvatamo da je to bilo prilično površno.

Isto kao i sve ostalo u životu, mi naučimo da je mnogo važnije kakav je partner kao osoba, od njegovog fizičkog izgleda. Raskid vas uči da prepoznate koje osobine i karakteristike želite da ima vaš budući partner, a šta vam smeta i šta bi zapravo moglo da bude izvor konflikta.

 

Shvatate da ljubav nije dovoljna

Bez ljubavi nijedna veza nema smisao, ali isto tako, da bi ona uspela, potrebne su još neke stvari, kao što su : samopoštovanje, poštovanje partnera i njegovih potreba, razumevanje i kompromis.

Svaka veza je priča za sebe i lekcija koja će nam pomoći da kasnije, kada naiđemo na osobu sa kojom se poklapamo, budemo najbolja verzija sebe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar