19°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Independent

Devojka mu je doživljavala VRHUNAC, a onda se desilo NEŠTO ŠOKANTNO!

Da li postoji veća uvreda i poniženje?

NAJVAŽNIJE

KORONA PRESEK: Manje zaraženih u odnosu na prošli utorak

BRNABIĆ SA KANCELARKOM UN: Dijalog o situaciji na Kosovu i Metohiji

HAPŠENJE NAVODNIH KAVČANA: Pali u Portugalu, bili na Interpolovoj poternici!

Teško da postoji gora stvar koju možete da uradite svom partneru od toga da usred seksualnog transa izgovorite ime drugog muškarca (druge devojke)!

Zamislite samo situaciju u kojoj vaša devojka doživljava orgazam, i u tom trenutku izgovara ime drugog muškarca.

Činjenica je da se to dešava, a takođe je činjenica i da bi većini ljudi u tom trenutku pao mrak na oči.

Realno, teško je pronaći opravdanje za ovakvo poniženje, međutim, dokor Džim Pfaus tvrdi da je to, u stvari, dobro za vašu vezu?!

“Kada ste u stanju euforije, razmišljate o stvarima koje vas podsećaju ne nake detalje iz prošlosti, jer ste trenutno u stanju koje se već ranije dešavalo. U osnovi, neizbežno je da se vaš mozak usred seksa “priseti” ranijih seksualnih iskustava. Iako to zvuči kao najveća uvreda, jer ste u trenutku najveće intimnosti i ranjivosti partnera, izgovorili ime druge osobe, to stvarno može da bude dobra stvar za vas”, objašnjava Pfaus.

PROČITAJTE JOŠ

UN SKANDAL: Lažna država ZAPRETILA Srbiji, a Rusija stala u odbranu naše zemlje

OTVORENA PODRŠKA KIJEVU: Stoltenberg imao oštru poruku za Moskvu

VULIN PORUČUJE: Nastavljamo obračun sa narko-dilerima!

“Pretpostavimo da je osoba imala specijalnog ljubavnika koji ju je uzbuđivao na poseban način. Ta seksualna uzbuđenja, orgazmi i osećanja bliskosti su povezani sa tim bivšim ljubavnikom/ljubavnicom i njegovim/njenim imenom. Zato, kada izgovorimo ime drugog čoveka, to radimo samo zbog toga što nas bliskost sa sadašnjim partnerom podseća na povezanost koju smo imali sa bivšim dečkom/devojkom”, ubeđen je Pfaus.

Mnogima se dešava da se izgube, prestanu da razmišljaju, pa čak i na nekoliko sekundi izgube svest tokom orgazma, pa ne čudi što se većina ovih katarstrofalnih grešaka dešava upravo u vreme vrhunca.

I sada dolazimo do najtežeg pitanja: Šta da uradite kada se vašoj partnerki, na primer, omakne ime bivšeg dečka?

“Najgore što možete da uradite je da ignorišete grešku. Najbolje je da odmah prestanete sa onim što radite i probajte da odmah sve raščistite i to tako da nekako dođete do srećnog kraja”, kaže Pfaus.

Doduše, u stvarnosti se ovakve stvari retko završavaju tako, i obično se pretvore u ozbiljnu svađu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar