29°C

Beograd

Photo: Freepik

Izvor: Men’s Health

VOLE IZAZOVE: Evo nekoliko načina da je naterate da se vraća po još!

Jordana Brewster je našla ljubav u sred razlivene krvi i raskomadanih tela.

PROČITAJTE JOŠ

PREKINUT MEČ U RIMU! Evo kada će Novak ponovo na teren!

ODALOVIĆ PORUČIO: Košare su stavljene kao prvi red prioriteta, nastavlja se pretraga celog područja

LISTA DOBITNIKA: Oni su dobili vredne nagrade u "Naslovnoj strani"!

„Puzila sam okolo i krila sa ispod automobila, tražeći njegove cipele“, kaže dvadesetdevetogodišnja glumica. „Kada bi on bio na setu, osećala bih se mnogo bolje“. Te 2006. godine snimala je film „Teksaški masakr motornom testerom: Početak“, a čovek koga je tražila bio je producent. I dok je on delovao potpuno hladan – ugodan kontrast u odnosu na filmski set – ona se zaljubila. Dve godine kasnije su se venčali. „Žene su navikle da ih muškarci jure“, kaže Jordana. „Ali i mi takođe volimo izazove“. Evo nekoliko načina da je naterate da se vraća po još.

IZBEGAVAJTE UOBIČAJENE GUŽVE
Nalaženje u klasičnom baru ili na uobičajnom sastajalištu u gradu nije dobro za početak romanse. „To je isuviše očekivano“, kaže Jordana. Izaberite neko mesto na kome će spustiti gard: park, kafić na otvorenom, čak i filmski set sa krvlju do kolena (može i prodavnica kostima).

NEMOJTE KUPOVATI SAMOUVERENOST
Pokrijte uši sponzori Paklenih ulica. „U stvarnosti, lep automobil može umanjiti vrednost muškarca“, kaže Jordana. Ako ste opsesivni, kada je reč o kolima, ili bilo čemu luksuznom, „to pokazuje nesigurnost, što je poslednja stvar koju želite da prikažete“. Otarasite se vašeg uspeha. Zadovoljstvo malim stvarima pokazuje samouverenost.

OBUZDAJTE ENTUZIJAZAM
Neki muškarci su iznenađeni kada čuju da je Jordana išla na Jejl. Previše iznenađeni. „Prosto se pitam šta su mislili o meni pre nego što sam im to rekla. Ljudi moraju da kontrolišu svoje reakcije“. Kada žena uradi nešto fantastično, budite entuzijastični, nikad iznenađeni.

„ Žene su navikle da ih muškarci jure, ali i mi takođe volimo izazove“ 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar