26°C

Beograd

Photo: Freepik

Izvor: Men’s Health

NJOJ JE VIŠE NEGO BITAN: Vodič kroz savršeno uživanje

Poenta je sledeća – oralni seks je bitan, a njoj je više nego bitan.

O OVOME SE PRIČA

"DAJTE MI JEDAN LOKAL I VIŠE NEĆETE IMATI PROBLEM": Ispovest PRETUČENOG Dragana (44) iz Bora! (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

PORAZ ĐOKOVIĆA: Nadal osvojio titulu u Rimu!

KORONA PRESEK: Novozaraženih ispod 600

Prema istraživanju, 30 do 50 odsto žena kaže da ne mogu da dodju do vrhunca samo kroz seks. Tako da druže, čeke te malo posla. Na sreću tu smo mi da pomognemao, a sa nama je i Šana Kec, sertifikovani seksolog. Poslušajte ove savete i više nikada nećete omanuti…

NE ŽURITE
Kada je u pitanju cunnilingus, sledeće reči nikada ne bi trebalo da izgovorite: Koliko dugo bi to trebalo da radim? “Žene su uglavnom osetljivije kada je oralni seks u pitanju” kaće Kec. Tako da je vaš glavni cilj da je naterate da ne misli na sat. Istražite svaki centimetar njene vulve i konstanto joj stavljajte do znanja koliko uživate u njenom telu. Sačekajte da vas ona navede u nju.

NE TRETIRAJTE NJEN KLITORIS KAO CENTAR
Isto kao što i telo treba da se zagreje pred seke, tako i klitorisu treba malo vremena da se ugreje pre nego što krenete da ga stimulišete, kaže Kec. Zato nemojte odmah da krenete da je zadovoljavate po toj regiji čip spusti pantalone, umesto toga, začikavajte je. Razmišljajte o vulvi kao o satu (a klitoris neka bude podne), pređite preko celog sata pre nego što dođete do željenog cilja. Mnoge žene su posebno osetljive na deo između 2 i 3 sata, tako da je to dobro mesto za početak, predlaže Kec. I ne zaboravite da koristite svoje prste. Uključivanjm prstiju i jezika , daće te joj više različitih senzacija.

A evo i jedne poze koja će vam pomoći da je dovedete do vrhunca 

LAKA STOLICA
Lezite na leđa, stopala postavite ravno na krevet sa savijenim kolenima, obavezno postavite jastuk ispod vrata i glave kao podršku. Neka ona legne na vas, tako da leđima dodiruje vaš stomak, pomerite joj stopala na strane vaše glave, a ona neka nasloni svoju glavu na vaša savijena kolena.
Prednosti: Sa ustima odmah pored njene vulve imaćete lak pristup svim njenim osteljivim delovima, a i ruke će vam biti slobodne.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar