27°C

Beograd

Photo: Freepik

Izvor: Men’s Health

MUŠKARCI SA KRAĆIM KAŽIPRSTOM SU SREĆNIJI: Evo zbog čega...

Momci sa kraćim kažiprstom od onog na koji se stavlja burma, imaju tendenciju da među nogama barataju sa pravom alatkom, za razliku od onih čiji je kažiprst malo duži, kaže studija jednog  časopisa.

PROČITAJTE JOŠ

VOJNA PODRŠKA STIŽE: Ruske snage krenule prema JERMENSKOJ GRANICI

U "100 PITANJA"! DRULOVIĆ: "Bio sam omiljeni igrač velikom NOBELOVCU!"

NOVI PRAVILNIK ZA REGISTRACIJU VOZILA! Ovo su izmene koje uskoro stupaju na snaguc

KAKO SU DOŠLI DO OVIH INFORMACIJA?
To vas sigurno zanima, zar ne? Pa veoma pažljivo, dok su pacijenti dolazili u jednu Korejsku bolnicu zbog uroloških operacija, naučnici su im dok su bili pod sedativima, merili penise. Naravno, samo onih pacijenata koji su na to pristali, “hvala što ste došli na operaciju, da li imate nešto protiv da vam izmerimo penis dok ste u nesvesti?”

ZABAVNA ČINJENCA
Poznato je da se mali, ponos rasteže, pa su istraživači koristili sposobnosti ovog mišića da se rastegne, naravno to je sve bilo dok su pacijenti bili u komi izazvanoj lekovima, tako da je ovo istraživanje više govori o veličini penisa u erekciji. Drugi istraživači su za to vreme merili kažiprst i prstenak.

VEZA
Muškarci bivaju izloženi testosternu dok još uvek i penis i prste kontroliše fetus, bar tako objašnjavaju naučnici. Rano izlaganje testosteronu osim što se ogleda u veličini prstiju i još nekim mestima, utiče na nas na mnogo drugih načina, objašnjava Denis Bruks Mekvejd, načnica na koledžu Skidmor, koja zapravo nije povezana sa ovim gorepomenutim istraživanjem.  Momci sa kraćim kažiprstom imaju veće šanse da obole od raka prostate, ali takođe imaju tendenciju da budu bolji u sportu, trgovini i finansijama, a imaju i veći broj spermatozoida.

Znamo da ste sada uradili dve stvari, prvo pogledali ste u svoj dlan, a drugo tako ste namestili ruku da vam kažiprst izgleda kraći, zar ne?

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar