28°C

Beograd

Photo: Freepik/@lookstudio

Izvor: Men’s Health

NOSTALGIJA: Kako da prespava kod vas?

PLAN

PROČITAJTE JOŠ

DANAS OBELEŽAVAMO SVETU TEODOSIJU! Devojke OPREZ! Nikako ne činite OVU stvar!

"TO JE I MOJE DETE!": Saša Kovačević objasnio odnos prema ćerki svoje devojke Zorane!

IVANA POBEDILA U FIRENCI: Skokom u šestoj seriji osvojila miting Dijamantske lige


Pošaljite joj poruku da je podsetite kakav je plan. Večera kod vas. Nedavna studija kaže da dve trećine žena smatra da je muškarac koji poseduje kulinarske veštine automatski atraktivniji. Na taj način pokazujete da ste kompetentni, odlučni i držite stvari pod kontrolom.

SPREMITE SE
Tuširanje, brijanje, parfem, dobre farmerke, crvena  majica i spremni ste. Istraživači sa Univerziteta u Ročesteru kažu da su za žene muškarci koji nose crveno moćniji, seksualno atraktivniji i poželjni.

POČNITE SA KUVANJEM
Pomučite se oko pripremanja hrane, ali nemojte preterivati. Kuvajte nešto što vam je poznato i što nećete zabrljati.

UKLJUČITE I NJU
Pozovite je da vam pomogne u pripremanju obroka. Kuhinja je idealno mesto da se pokrene neka priča, ne samo da se kuva. Suptilni dodiri po ruci, ruka na njenim leđima dok prolazite pored nje – sve to može da stvori intimnu atmosferu.

Fizički kontakt navodi njeno telo da oslobodi hormon oksitocin, za koji istraživači sa Univerziteta u Indijani kažu da će kod nje povećati seksualnu želju. Dodirnite joj nadlakticu dok govorite da je hrana spremna. Studija sa Misuri Vestern Univerziteta kaže da će to stvoriti kod nje pozitivnu sliku o vama.

PODSTAKNITE NOSTALGIJU
Ukoliko sve ide kako treba, oboma će prijati druga čaša vina ( postarajte se da flaša stoji ispred vas na stolu). Dozvolite joj da preuzme vođstvo u razgovoru, ali i vi inicirajte neke teme.

Pitajte je nešto o njenom detinjstvu. To će probuditi nostalgiju i podstaći lepa sećanja.

PROČITAJTE ZNAKE
Obratite pažnju na govor njenog tela. Da li se nagnula prema vama? Da li vas je slučajno dodirnula? Da li konstantno dodiruje svoje uši i kosu? Ako je tako, suptilno oponašajte njene ohrabrujuće znake.

Oponašanjem njenih pokreta podstičete intimnost i u njenoj glavi činite se kompatibilno. Obratite pažnju na njene zglobove. Studija sa Kinsi Instituta kaže da su zglobovi među njenim najosetljivijim oblastima.

POLJUBITE JE
Ukoliko su signali očigledni, poljubite je u vrat. Umesto u usta, poljubite je u vrat. Poljubac će biti senzualniji i strastveniji. Ako se poljubac nastavi – super. Ako ne, nije sve izgubljeno. Dajte joj malo vremena i prostora – možda uživa u iščekivanju.

PONUDITE JOJ PREVOZ
Ovo je često lukav deo. Treba da joj stavite do znanja da želite da ona ostane, ali da joj ne kažete. Ponudite joj prevoz do kuće, sa izrazom koji će joj jasno reći da ne želite da ode. Ukoliko se dvoumi ponudite joj svoj krevet. Oboje znate da neće spavati sama, ali na ovaj način se neće osećati jeftino. Ako vidi i najmanji nagoveštaj da je ne poštujete, nikad neće spavati sa vama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar