18°C

Beograd

Photo: pixabay love

Izvor: republika.rs

IMAMO ODGOVOR! Prema odabiru žena OVO su karakteristike SAVRŠENOG muškarca!

Ako ste se ikada pitali kako izgleda savršen muškarac – imamo odgovor!

VAŽNO

MLADIĆEV ADVOKAT U "ĆIRILICI"! Ratko je osuđen zbog stvari kojih nema u optužnici, a Momiru Nikoliću su ruke do lakata u krvi!

VUČIĆ NACIJI DIREKTNO IZ BRISELA: Niko ne može da ponižava Srbiju! Oluja i Bljesak se više neće ponavljati!

ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA: Ovo su nove ODLUKE!

NOVO UPOZORENJE RHMZ: U naredna dva sata TUTANJ nad Srbijom!

MINISTAR VULIN O HAPŠENJU STOLIĆA: Ne mogu da garantujem da je on jedina krtica!

Svaka žena ima nešto na šta "pada" kod muškarca – bilo da je to duga kosa, plave oči, izraženi mišići... Ali, više od toga šta je privlačno ženama pojedinačno, zanima nas uopšteno šta to dame vole kod muškaraca, a upravo to su naučnici otkrili.

Guste obrve i brada kvadratnog oblika

Istraživanja su pokazala da su ovakvi muškarci ženama privlačniji iz prostog razloga što izgledaju muževnije, kao i da preferiraju takve muškarce kada razmišljaju o ozbiljnijim vezama.

Neobrijana brada

I ovo je karakteristika koju žene povezuju sa muževnošću, pa ako ih pitate obrijana ili neobrijana brada, većina će vam reći da ih više privlači ovo drugo.

Istraživanja su pokazala da su ovakvi muškarci ženama privlačniji iz prostog razloga što izgledaju muževnije, kao i da preferiraju takve muškarce kada razmišljaju o ozbiljnijim vezama.

Diskretan osmeh

Dame ne vole mrgude, ali ne vole ni preterano napadan smeh kod muškaraca. Idealnim smatraju diskretan osmeh, a naučnici dodaju da je to i jedan od razloga zašto ih inače privlače "opasni" momci.

Godine

Ako treba da bira između muškarca svojih godina i onog malog starijeg, žena će uglavnom odabrati starijeg. Naučnici ovo zovu "Džordž Kluni efektom", ali stvar je i u tome da prosto starije muškarce smatraju zrelijim.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar