15°C

Beograd

Photo: Freepik/solominphoto

Izvor: Objektiv

ČITAJTE IZMEĐU REDOVA: Pre poljupca, svaki MUŠKARAC će prvo uraditi ovih SEDAM stvari!

 Naučite da "čitate" između redova

VAŽNO

PREDSEDNIK SE DANAS OBRAĆA JAVNOSTI: Građani će saznati sve detalje sastanka sa Kurtijem

ŠEŠELJ ZA "DOBRO JUTRO SRBIJO": Vučićeva snaga je sada odbrana Kosova i Republike Srpske

VREMENSKA PROGNOZA: Danas u Srbiji i do 30 stepeni!

STIŽE NOVAC OD DRŽAVE! Danas počinje isplata vakcinisanim penzionerima

Da li vam se ikada desilo da vas je neki muškarac pitao da li sme da vas poljubi? Teško.

Retko koji muškarac će to uraditi. Ali će ga zato mali znakovi i pokreti tela odati i jasno vam dati na znanje da je zainteresovan za vas i da želi da postanete bliskiji, počevši od poljupca. Sve što je potrebno jeste da vi znate da “pročitate” te male znakove.

Odaćemo vam tajnu i reći vam da na ovih sedam stvari treba da obratite pažnju:

1. Utišaće se

Ne možete da se ljubite ako oboje pričate u isto vreme. Baš zato će muškarac početi sve manje i manje da govori, a njegovi odgovori na vaša pitanja će postati sve kraći i kraći. Pored toga će njegov glas postati tiši i intimniji.

2. Vrpoljiće se

Muškarac je pre prvog poljupca nervozan. Tražiće pravi trenutak u razgovoru da vam se približi i zbog toga će pokazivati znakove nervoze, kao što je vrpoljenje. Ako ne može da sedi mirno na jednom mestu, možda je to razlog.

3. Fokusiraće se na svoje usne

Ako želi da vas poljubi, muškarac će svesno i nesvesno da počne da priprema svoje usne za “akciju”. Oblizaće ih i/ili namazati balzamom za usne. Osvežiće dah novom žvakaćom gumom ili bombonom na bazi peperminta.

4. Počeće da gleda u vaše usne

Pogled će mu se sa vaših očiju spustiti na usne. Da, i dalje ga zanima šta imate da kažete, ali ne može da se suzdrži, jer, pre svega, želi da vas poljubi.

5. Počeće “slučajno” da vas dodiruje

Mali dodir po ramenu, po ruci ili sudaranje kolenima ispod stola nisu slučajnost, već jasan znak da muškarac želi fizički da vam se približi. Tim potezima želi da vidi kako ćete reagovati na njegov dodir i da li ste zainteresovani za poljubac.

6. Smanjiće udaljenost između vaših tela

Njegovo telo će se tookom vašeg razgovora sve više približavati vašem. U toj nameri ga neće sprečiti ni sto između vas. Okružuje vas preglasna muzika? Odlično, to je prava prilika da se nagne i šapuće vam direktno u uvo.

7. Pohvaliće vaš miris

Predivno mirišeš, kompliment je koji će muškarac često udeliti ženi. To je siguran način da muškarac uđe u ženin privatni prostor i dodatno joj se približi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar