25°C

Beograd

Photo: Freepik/@jcomp

Izvor: Men’s Health

POKAŽITE DOZU UČTIVOSTI: Izdržite duže, a evo nekih vežbi koje mogu da vam pomognu…

Prijatelji, izdržite duže, a evo nekih vežbi koje mogu da vam pomognu…

PROČITAJTE JOŠ

SJAJNA VEST ZA FILATELISTE! Dodik iznenađen poklonom u Turskoj: Dobio poštansku markicu sa njegovim likom

SMENJEN VLADIMIR LEPOSAVIĆ

U požaru na Novom Beogradu nema povređenih

OČUH ZLOSTAVLJAO DETE PRED MAJKOM: Dečak sam prijavio nasilje

OVLADAJTE MASTURBACIJOM
Masturbirajte imajući ženski orgazam na umu, a ne sopstveni. Drugim rečima, ne žurite: izdržite 15 minuta. Dovedite se u stanje pred ejakulaciju, ali ne popuštajte dok vam vreme ne istekne.

STISNITE
Ukoliko ste u toku masturbacije ili seksa stigli do tačke usijanja, stanite i stisnite penis ispod samog vrha. Pritisnite čvrsto palcem i kažiprstom fokusirajući pritisak ka uretri – kanalu koji se proteže s donje strane penisa. Ovakvom terapijom istiskujete krv iz penisa i automatski smanjujete seksualnu napetost i suzbijate ejakulaciju.

TAČKA NEIZBEŽNE EJAKULACIJE
Ukoliko proces seksualne reakcije podelimo u četiri faze: uzbuđivanje, put ka vrhuncu, orgazam, završnica, muškarce najviše brinu druga i treća faza. Mnogi iz prve uleću direktno u poslednju, bez zadržavanja na usputnim stanicama. Trik je u tome da usporite i otkrijete da postoji čitav niz osećanja u toku procesa seksualnog reagovanja. Treba da odredite sopstvenu tačku neizbežne ejakulacije. Rangirajte svoje uzbuđenje na skali od 1 do 10 i pokušajte da se zadržite na 7.

SEKSERSAJZ
Ojačajte mišiće polnog organa. Da biste ih postali svesni pokušajte da zaustavite, a zatim pokrenete tok urina. Ponovite nekoliko puta. (Počnite kad vam bešika bude puna). Pošto savladate vežbu, nema razloga da je ne upražnjavate ma gde se našli: za radnim stolom ili za volanom. Stisnite željene mišiće, zadržite 10 sekundi, a zatim ih opustite. Vežbajte u setovima od po 10 ponavljanja. Jači mišići pomoći će vam da kontrolišete ejakulaciju kad stignete do tačke neizbežnosti.

PRITISNITE, NE GURAJTE
Uzbudite je. Pritisnite vrhom penisa vrh njenog klitorisa. Zadržite se na ulazu u vaginu gde se nalaze najosetljiviji nervni završeci. U toku odnosa, usredsredite se na male, plitke pokrete kojima ćete prodirati samo nekoliko centimetara unutar njenog vaginalnog kanala. Pritisnite penisom njenu G-tačku. Izdržaćete duže ukoliko ne budete snažno i energično gurali.

POKAŽITE DOZU UČTIVOSTI
Gospodo, dame imaju prednost – i ne govorim samo o pridržavanju vrata. Učinite svoju devojku srećnom. Žene imaju urođenu sposobnost da dožive višestruki orgazam. Kad joj priuštite prvi, osetićete se opuštenije. Više nećete biti pod tolikim psihološkim pritiskom i nervoza koja doprinosi PE će popustiti. Upotrebite prste; upotrebite usta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar