25°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: informer

Spavanje u ODVOJENIM KREVETIMA! Parovi sve češće primenju ovu metodu!

- Istraživanje Medicinskog univerziteta u Nirnbergu potvrdilo je da se problemi sa spavanjem i vezama obično javljaju istovremeno, a istraživanje sprovedeno na Univerzitetu u Kaliforniji pokazuje da u vezama ima više svađe ako jedna osoba narušava san druge.

VAŽNO

DAČIĆ PORUČIO KOLEGI IZ CRNE GORE BEČIĆU: Ne mešam se ja, meša se Podgorica!

HOROR U NIŠU! Zmija ujela dečaka (14), hitno prevezen u bolnicu

MILORAD DODIK: Ako BiH može da uđe u NATO, neka uđe sutra pa da vidimo kako će bez nas!

EKSPLOZIJA VIRUSA NA JESEN? Pojavio se nevidiljivi faktor, čuveni epidemiolog izneo zabrinjavajuće podatke!

NAĐENO TELO "BELGIJSKOG RAMBA": Telo odbeglog vojnika za kojim je policija tragala mesec dana pronađeno u parku!

- Zato je spavanje u odvojenim krevetima sve popularnije među parovima. Loš san, naime, može da naruši i zdravlje, pored toga što ruši vezu.

Oni koji su često budni noću gotovo uopšte ne provode vreme u dubokom snu, koji je zdrav. A upravo je ovaj zdrav san potreban da se telo odmori i regeneriše tokom noći. Nedovoljno sna negativno utiče i na telesnu težinu i imuni sistem, što dovodi do glavobolje i promene raspoloženja.

Suprotno tome: oni koji se noću odmore, imaju svoj život, a samim tim i vezu bolje drže pod kontrolom, uravnoteženiji su i ne zameraju ništa partneru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar