27°C

Beograd

Photo: Freepik/@lookstudio

Izvor: Men’s Health

ZOV DIVLJINE: Kada kucne čas

Prepustite vašoj lepšoj polovini da pokaže koja igra u krevetu joj najviše odgovora.

PROČITAJTE JOŠ

STIŽU NOVI PROZORI ZA GRAĐANE: Za subvencije države mogu da se prijave i stambene zajednice!

POTPISAN MEMORANDUM SA NEMAČKOM KOMPANIJOM: Prisustvovali Vučić i Brnabić, sklopljen važan dogovor! (FOTO)

STVAR KUĆNOG VASPITANJA! Novak veže pertle sinu Stefanu koji nosi dres Crvene zvezde! (FOTO)

ZOV DIVLJINE
Ne znamo da li ste primetili do sada, ali žene ne vole baš da pričaju o tome šta ih u krevetu “loži”. Međutim, ako naučite kako da tumačite njihove uzdahe i jecanja u krevetu, bićete mnogo bolji ljubavnik. Izgleda da su preopterećene medijskom slikom žene i opštom kulturnom stigmatizacijom seksa, pa zbog toga nisu uvek u stanju da jasno izraze svoje želje. Neke čak misle da ćemo biti razočarani ukoliko nas one budu vodile putem do njihovog orgazma. Dok svoju partnerku ne ubedite u suprotno, obratite pažnju na sledeće stvari.

NJENE OČI
Priznajte da se osećate povezani sa njom kad se gledate u oči. Zato lovite njen pogled. Ukoliko ga skreće, to znači da u nečemu debelo grešite. Naravno, njene zatvorene oči kad je blizu orgazma govore da joj to što joj radite prija. Usredsredite se na njen užitak koji će kasnije nesumnjivo postati i vaš.

NJENE RUKE
Žene često reaguju grubošću kad im radite nešto što im prija i to zato što inače ne raguju suviše emotivno na one vaše akcije u kojima ne uživaju. Setite se šta ste joj radili te je zgrabila čaršav ili zaparala noktima po vašim le∂ima. Stisnite zube i ponovite stvar, a to malo bola muški podnesite.

NJENU FANTAZIJU
Možda misli da za svaku seksualnu seansu mora da kreira poseban lik i tako olakša sporazumevanje prilikom seksa. Možda voli da se uživi u ulogu pohotljive sobarice, a vi pokušajte da je nagovorite da vam otkrije sve svoje seksualne fantazije i puteve kojima stiže do vrhunca. Drugi put vi sebi priuštite izlet u nepoznato i pretvarajte se da ste pilot a ona stjuardesa, dok je postelja avion koji samo što se nije strmoglavio. I da imate vremena samo još za oproštajni seks.

NJENU INICIJATIVU
Zapamtite šta sve ona vama radi da bi vas uzbudila. Malo koja žena će poljubiti ili dotaći muškarca na način koji i njoj ne odgovara. Setite se onog ugriza u vrat ili ljubljenja bradavica. Zamenite uloge i uzvratite joj sa podjednakim entuzijazmom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar